Да превърнем страховете на хората в надежда за нацията майна+ВИДЕО

Да превърнем страховете на хората в надежда за нацията майна+ВИДЕО
Да превърнем страховете на хората в надежда за нацията майна

Технология на изборите майна!

ВИДЕОТО КОЕТО ВСЕКИ БЪЛГАРИН ТРЯБВА ДА ВИДИ!

Да превърнем страховете на хората в надежда за нацията!
Марко Тотев майна

Марко Тотев, не като българският общественик Марко Тотев, който е общественик, роден през 1858 г. във Велико Търново.

Той е началник на канцеларията на руския губернатор в Търново, съдия в Търново, инспектор към Министерство на правосъдието, депутат в Четвъртото народно събрание през 1893 г. и окръжен управител на град Бургас през 1900 г.
Марко Тотев е блестящ адвокат и няма нито едно загубено дело, като стихията му са гражданските дела.

Efekt 2

Та Марко Тотев майна като нарицателното при циганите по време на избори, „че и магаре да издигнат партията, която си плаща ще го изберат за кмет ”.
Та и днешната ни статия е свързана с един кмет, който е станал кмет заради циганският квартал Столипиново !
Става дума за кметът на град Пловдив Иван Тотев или „мамин Ваньо“ или едно магаре в този случай майна !

Нашумял със скандали за присвояване, усвояване и засмукване, прибиране, вземане и всякакви епитети свързани с евро пари, но и с пари на общината и кредити, абе всичко прави за пари това момче !
Така Агенцията за държавна финансова инспекция е започнала проверка на кмета Иван Тотев за строежа на спортна зала „Колодрума“. Стойността на строителството е завишена многократно. От близо 7 милиона и 700 хиляди лева по първоначален инвестиционен проект, но в крайна сметка до ден днешен цената е нараснала на повече от 61 милиона лева !

И не само това, а тук става дума за стотици милиони, в който кметът има пръст и има съмнителна флуидна нишка, която води към него и майка му и техните фирми !
Няма да ви обясняваме за колко стотици милиони ЕВРО става дума, акцентът е друг, който искаме да предадем на нашето магаре и статията !
Как се печелят избори, как се става кмет и как ГЕРБ са истинските инкубатори на циганските гета, които пък гласуват за ГЕРБ и техните поставени лица?

Чудите се защо няма ефективни действия срещу ромската престъпност? Чудите се защо ромите си строят къщи където им харесва и когато си искат и за тях няма закони, които да ги накарат да ги съборят, напротив има процедури, които им помагат да ги узаконят? И на мен ми се иска да си построя една къща в центъра на София в някой парк или градинка, ама брутално ще бъда атакуван от общинска полиция и всички институции и колко акта и глоби ще получа, че и бащиният си имот да продам няма да ми стигне да си платя глобите, но аз не съм РОМ от ГЕРБ !

Да превърнем страховете на хората в надежда за нацията!

Да обещаеш на някого някакви облаги за него и за семейството му като това да му построиш инфраструктура в заграбеното петно земя от държавата и да му узакониш откраднатото не е ли купуване на гласове ?
Да обещаеш на някого, че ще инвестираш 200 000 хиляди и после още 100 000 лева в това заграбено парче земя наречено квартал си е направо съучастничество в едно престъпление, в което цигани и политици и лидерът им Цветан Цветанов са в една престъпна схема наречена ГЕТО на ГЕРБ !
Гледайте какво се случва в Столипиново и сами можете да се досетите какво е в цялата страна ! Това не ми прилича много на демокрация и плурализъм, а на диктатура като в онзи Комунизъм само дето тогава никой не обещаваше едно престъпно поведение и един бандитски модел на съществуване да продължи !
Просто нямаше престъпност !

Защото по времето на Комунизма Столипиново ВИЖ ТУК помни какво се случи там и как танкове и барети смляха от бой всеки до последният мангал ! Сега е друго – групировката на ГЕРБ е неразривно свързана с циганските гета ! Това е един друг свят с държава в държавата !

Дето се казва всеки град си има циганско гето и всяко село си има циганска махала ! Този изборен материал си има собствени правила според, които нито един закон и правило за тях не важат, е как да важат, имат такъв силен коалиционен партньор в лицето на ГЕРБ !
Та в гетата се разпространяват наркотици и всякакви безакцизни стоки и контрабанди, но там полиция не влиза !
В гетата се шири престъпност и всякакви престъпни бизнеси дето се казва „берат се дърва и билки взема се не се краде от БДЖ“, няма необран дом в страната, но да се говори за циганска престъпност било расистко !

Навсякъде имат цигански барони, които отговарят за своите вилаети и техните поданици докато преджобват европейските граждани и просят до катедралите из цяла Европа, а техните събратя тук движат всякакви далавери без на полицията да и дреме ! И как така в една престъпна схема са и ГЕРБ и босовете по Гетата и се чудите, че била мафиотска страната !
Не е само Пловдив, в страната има и такива населени места, в които циганското население е 99% от населяващите. Например варненското село Игнатиево се прочу след разследванията на Нова телевизия за джебчийската мафия,заловени и заснети след серия кражби из варненските молове, но и колкото и доказателства да има за дадени престъпления осъдени няма !

Няма и да има, на изборите за ГЕРБ са гласували 95,95%! Кметицата на най-младия град в България Игнатиево е от ПП ГЕРБ, който е известен с джебчийските кланове. На балотажа кандидатът на ГЕРБ Анастасия Кадиева получи 687 гласа, а опонентът й и досегашен кмет Димитър Димитров събра едва 29 гласа.

Любопитното е, че на първия тур за него гласуваха 585 души, което му отреди първи резултат, изпреварвайки с 14 гласа Кадиева. Евала Цецко, машала Цветанов, така се правят избори !
Този най-малък града в страната е известен и с това, че всички къщи са по няколко етажа и пред всяка има по няколко мерцедеса и беемвета иначе всички се водят безработни, но какво да се прави, че до вчера източвали министерството по бедствие и аварии, а днес източват кредитни карти, но пък гласуват под строи, а от ГЕРБ пък ще източват държавата, европейски фондове и всичко от което се изкарват пари !

Най-вече нашите и вашите !
Още ли се чудите защо Бойко Борисов и Цветан Цветанов водят кампании в смесени региони и електората на ГЕРБ са цигани и от ДПС и ДОСТ?
Защо всички българи очакват да им се случи нещо хубаво?
Та те ангажиментите на ГЕРБ не съм към българите, а към тези дето въртят бизнесът с ало измамите и как така докато пропищяват старици жертви на ало измамници очакват да има наказани цигански кланове, никак, все пак Цветанов ще ги пази !

Както каза и по телевизията, че Тотев е невинен и веднага го освободиха !
Странна симбиоза на обвързване между кланове и групировки, мафиоти и фирми от кръговете на ДПС и всякакви такива!
Някога самият Ахмед Доган Ви каза, че порциите във властта бил раздавал той, а днес можем да кажем само едно – порциите са раздадени и така погледнато за българите нищо не остана освен да си плащат данъци и такси, че циганите все от някъде трябва да си получават помощите !

Истината е, че „ако някой някъде получава пари без да ги е изработил, то другаде някой ще изработи пари и няма да ги получи”!
Сега скъпи избиратели, активисти, висшисти и среднисти, сами сметката си направете коя е Вашата партийна абревиатура тази или друга?
Ще добавим и че ГЕРБ си имат сателитни партии за заблудените овце и една от тях е тази на едно друго име МАГАРЕШКИ, който пък бил подкрепен от ЕВРОРОМИТЕ НА Цветелин Кънчев !


Дето се казва „циганите казват кой да е в парламента, а накрая за българите по едно лукче с дъх на мента“!

Да превърнем страховете на ГЕРБ в реалност !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.