За егото на едно ченге с Петър Низамов +ВИДЕО

 

За егото на едно ченге с Петър Низамов +ВИДЕО
За егото на едно ченге с Петър Низамов +ВИДЕО

Има ли целенасочен полицейски тормоз и насилие срещу точно определен кръг хора ?

Хора, който не прекланят глава пред тези, който използват делегираните им права от държавата за да си разчистват лични сметки !
Не са един или два случаите когато униформени си вършат лични услуги помежду си за да смачкат този или онзи !

Свидетели сме на не едно такова деяние !
Няма човек, който да не знае някоя случка разказана от приятел или роднина за полицейски произвол или превишаване на правата си и правомощията си !
Днес аз бях свидетел на такъв произвол и обида лично към мен от униформен субект !
Има етичен кодекс за поведение на държавните служители, но явно чувството за надзаконие е масово явление в България!

Efekt 2

Не са един или два случаите когато лица от системата превишават правата си и всичко се маскира и потулва после от колегите им. Така те са една система в една друга система и те се държат и подържат, те се покриват и си пазят гърба, те са едно семейство, те са една структура, те са хората с пагон, а ние какви сме? Не сме ли ХОРА и нима тези не трябва да пазят нас, но всичко в тази страна е уродливо мутирало и корупцията, алчността и покварата се е разпростряла най-много в това семейство !
Разбира се има хора, който носят пагона с чест и достойнство и не биха го опетнили по никакъв повод или лична прищявка, но има и такива, който са в тази система именно заради индулгенциите, който им дава МВР !

Именно заради чадърът заради връзките и контактите и когато тези хора работят с престъпници и се опитват да предвидят ходът на бандитите и се опитват да мислят като бандити в един момент заприличват на тях и преминават границата когато полицай получава подаръци от наркодилърът, когато полицай получава бонуси от проститутка, когато полицай получава дори безплатни кафета в заведеният срещу подпис на касовата бележка той свиква с тези придобивки и дори заприличва все повече на бандитите и на разбойниците !

Нима корупцията не започва от едно безплатно кафе, нима контролът над обществото и позицията знаеш ли какво мога да направя с теб и твоят бизнес не се превръща в рекет за спокойствие, в рекет за просъществуване и ако искаш да нямаш проблеми трябва да пускаш бонуси и всичко е Ок !
Когато органите на редът променят редът и когато тези, който следят за спазването на законите първи нарушават тези закони тогава какво става ?

Не са един или два случаите където лъжесвидетелстват в съдът и вкарват напълно невинни и натопени лица зад решетките за лично морално удовлетворение за назидание за дето някой е бил злепоставен или унижен заради егото на едно ченге !

Хората ги е страх от векове и пак страх от векове светът се командва през страхът и терора, но има и такива, който не се страхуват да говорят за проблемите! Има и такива, който не се страхуват да посочат с пръст лицата на лошите и тогава цялата машина се активизира да защити колегата, защото утре всеки може да бъде на негово място !
Ченгеджийска държава или трябва да си мишка и послушен рушветчия, или идват уния !
Колко са случаите на полицейски тормоз и насилие, който Вие сте чули ?

А колко ли са тези, който са успели да скрият от Вашите погледи и уши ?
Истината е, че има целенасочен тормоз и насилие срещу патриоти, националисти и срещу хора, който се занимават с обществено полезна дейност хора, който отказват да бъдат в коловозите на системата. Хора на който съдбите са им предначертали друго на хора, който съдбите им са да бъдат будните синове на България !
И ако утре не дай си Боже пламне България именно тези момчета ще бъдат там на барикадите, на първа линия и тези хора ще вадят телата под кубинките като момчето от Раднево, което извади брат си из под кубинките и на палките и сега е в затвора за това, че дръзна !

Господа политици, господа полицейски началници, който сте назначени от тези политици имаме едно съобщение за Вас ! Нито едно правителство не е спечелило война срещу собственият си народ !

Вижте за РАДО ето ТУК!
Днес е Динко, утре Петър Низамов, утре може да сме аз или ти и всеки ден някой се пробужда и казва „стига толкова диктатура, стига несправедливост и стига ГЕНОЦИД“!

Не можете да ни запушите устите, не можете да ни изпозастреляте всички, защото ние сме вдъхновението, ние сме искрата, ние сме народът и когато Правителството абдикира от задълженият си рано или късно народът коригира това !
България над всичко и всички това е !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.