Ердоган ще щурмува базата в Инджерлик

Ердоган ще щурмува базата в Инджерлик
Ердоган ще щурмува базата в Инджерлик
Няколко хиляди се събират за да щурмуват базата в Инджерлик в Турция!

Поддръжниците на Ердоган протестират против базирането в страната им на ВВС на САЩ.

Насъбралите се скандират антиамерикански лозунги и настояват военните да напуснат страната, това съобщи агенция Sputnik.

Efekt 2

Няколко хиляди демонстранти в момента се събират за щурм по военната въздушна база Инджирлик.

Турците протестират против базирането в страната им на ВВС на САЩ.

Тълпата скандира антиамерикански лозунги и настоява военните да напуснат страната, съобщава агенция Sputnik. Положението започва да ескалира и всяка минута броят им нараства, а лозунгите и виковете стават все по-остри и настъпателни !

По думите на насъбралите се, с всяка минута демонстрантите стават все повече, а техните лозунги все по-сурови.
Градусът на напрежението се повишава и от агитатори, които призовават за щурм и за прогонване на американците, които, както се твърди, са свързани с опита за преврат в страната.

Повод за многохилядната акция на протест стана изтекла в мрежата снимка на генерала от армията на САЩ Джон Кембъл с Фетхуллах Гюлен, който Турция обяви за инициатор на метежа и настоява да ѝ бъде предаден за съд. Съобщава се, че преди няколко дни демонстранти са се опитали да запалят американската техника в Инджирлик. Дали това е цивилен щурм на Ердоган с цел контрол на 92 ядрени бомби и 50 водородни със споделен ключ за което ние писахме ТУК ние не знаем !

Но със сигурност ако не е имало преврат то на практика има контра преврат и Ердоган сега слага ръка на много Американска и европейска техника, муниции и самолети, танкове и друга тежка артилерия и техника !

S-300BG инджерлик

Не стана ясно дали нашето правителство изпрати там и нашите системи С-300, а ако е така и те са там и без тях ще останем !

Но със сигурност Турция иска контролът над тяхната база в Инджерлик на която постоянно прекъсват захранването и е поставена в изолация от силите на НАТО и САЩ !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.