Една Българка не издържа и изригна Вън турците от България!

Една Българка не издържа и изригна Вън турците от България!

Вън турците от България!

Не бяхме в позиция да решаваме самостоятелно този фундаментален въпрос преди 138 години. Имаше и големи заблуди и илюзии сред българското национално-освободително движение. Народът ни е добър, скромен, човечен и ги търпя доста време да си разиграват мръсните турски игри в освободеното ни отечество. Изпуснахме ги и през 1912г., когато бяха на колене пред нас. Нито княжеска, нито царска, нито комунистическа България успя да се справи с наглите им претенции, с просташкия им ориенталски манталитет. Докато България им гарантираше не само всички възможни права, но им даваше и абсолютно скандални привилегии, Турция продължи да избива българите и да ги потурчва. Убийства, кланета, грабежи, лъжи, вмешателства – това сме видели от турците. Никога не е късно земята ни да се очисти от това зловредно племе.

Една Българка не издържа и изригна Вън турците от България!

Ние от Blife.eu ще добавим това е Елена Ваташка! Една Българка, която ще видите на Шипка и Батак, която ще я видите и до най-будните синове на България на герена! В думите и ще усетите гняв и ярост натрупвани от векове върху Българският дух! Ще усетите и майчината обич към Отечеството, но ще усетите и болка, болката в гърлото, която всеки Българин изпитва когато чуе президента да говори за османско присъствие, болката която ще изпитате когато чуете “кой уши байряка” с турски акомпанимент!

Efekt 2

Тази болка, която те свива когато Цветанов говори за законната османска власт, която преследвала Левски! Същата болка, която няма Българин, който да не е изпитал когато чуе крясъците от минаретата! Да крайна е в изказването си, но нима неоосманизма, който ни превзема отвътре и отвън с радикалният ислям, който е факт и в България не изискват радикални мерки! Все пак трябва някой да каже силно на глас това което всички шептят! Турция е донесла само големи беди на България и това е факт, който не може да бъде отречен нито да бъде подменен!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.