Всички родолюбци и патриоти заедно

Всички родолюбци и патриоти заедно

Факелно шествие в знак на протест срещу посещението на турския министър-председател Ахмет Давутоглу е предвидено за вторник през следващата седмица

То ще бъде с начален час 17:30 ч., като ще започне от сградата на президентството и ще стигне до Турското посолство. Деньо Павлов уточни, че шествието цели да изрази недоволството от агресивната политика, която Турция провежда.

Участие в протеста ще вземат различни граждански сдружения, като организаторите се надяват да получат подкрепа за исканията си и от други градове в страната.

Efekt 2

Предвидено за факелното шествие са и демонстрации в традиционни български носии, както и изпълнението на песни под съпровода на тъпани и гайди. Марин Маринов изрази надежда това да не бъде единственият подобен протест.
Източник: eurocom.bg/

Ето и призивът на Marin Marinov което публикува на стената си във Фейсбук! Публикуваме текста без редакторска намеса:

Всички родолюбци и патриоти заедно

Чета, вечерта в турското посолство по време на шествието ни ще има прием,където ще са нашите изедници и турските диктатори, приятели на терористите. Външния министър на престъпното ни правителство ни зове да не правим мероприятие. Трябва да сме много и решими.СБОРНИЯТ ПУНКТ СИ ОСТАВА ПРЕД ПРЕЗИДЕНТСТВОТО в 17 и 30 ч. Да залеем по време на приема всички улици около посолството с факли и знамена, да им изпеем гръмко “кой уши Байряка “, че да стане ясно не само на тях, а и на целият свят,че не само давутуглу е нежелан тук, но и считаме всички българи посетили приема им за НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ! ВИНАГИ ВЕРНИ !

Ние от Blife.eu ще споделим, че и страницата Само за Истински Българи също призова всички патриоти да се отзоват! Нека всички патриоти да се съберем пред президентството! В подкрепа на Българските интереси заедно на 15.12.2015г.

Всички родолюбци и патриоти заедно

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.