Ерата на СИК и КОЙ се върна! Пребиха зверски журналист!

Ерата на СИК и КОЙ се върна! Пребиха зверски журналист! Stefan Projnow


Вижте подробности за атентатът срещу свободата на словото у нас!
Иво Никодимов от БНТ е бил пребит посред бял ден на „Орлов мост“ в София.

Това е потвърдено и от екрана на БНТ.
Ако има очевидци и хора, които разполагат с информация, молим Ви съдействайте на органите на реда, но не че и те не са на подчинение на Мутрата Борисов и неговата хунта !
Главата му била окървавена. Малко след 15 ч. в района на „Орлов мост“ водещият на сутрешния блок „Денят започва“ Иво Никодимов е бил нападнат от трима нападатели. Няма друга държава като нашата, която да се връща назад във времето когато мутри колиха и бесеха по улиците на страната ни та нали премиера е от това тесто и явно се затяга дисциплината по мутренски в страната !

Бият се лекари, нотариуси и на журналисти се посяга и всеки ден има някой бит от мафията и престъпността в страната ескалира, а Борисов подписва договори за милиарди с неговите фирми ! Явно ГЕРБ си отиват завинаги щом толкова силово нападат и посред бял ден се бият журналисти в най-оживените зони и в най-пиковите часове нямат милост от ГЕРБ, но и народът няма да има милост като настъпи часът на възмездието !

Efekt 2

Нашата медийната група изказва съпричастност към колегата и медията !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.