Колко извратен е бракът в исляма +18+ВИДЕО

Колко извратен е бракът в исляма +ВИДЕО


Колко извратен може да бъде бракът в исляма?
Тази педофилия се пренася и в Европейският Съюз и се превръща в модел на поведение и нормалност !

Много пъти сме говорили за търговията с жени и невръстни деца в някои ислямски държави…
Ето и фактите:
В изоставащите страни от Азия 40-50% от момичетата сключват брак преди да достигнат 18 годишна възраст, а 5-20% до 12 години.
Как се случва всичко?
Чрез сделка – момичето и родителите на момичето си избират съпруг, доста по-възрастен от нея и тя няма право да прекрати „договора”.

А непокорните жени са пребивани, често до смърт.
Такава е и историята на 55-годишния Саид Мохаммед и 8-годишната Рошан Касем от Афганистан, за която разказва наш християнски сайт.
Бракът между Саид и Рошан също е станал чрез сделка между семействата. Родителите разказват, че нямали друг избор, защото ако откажели да дадат дъщеря си ще бъдат пребити, а дъщеря им убита…
Според религията на мюсюлманите това е абсолютно законно, защото за вярващите в Корана не съществува възрастова граница за брака.
Няма пречка за създаване на семейство дори с 6-годишна – това обяснява пред турското издание „Хюриет” председателят на турската фондация за духовно и социално изграждане Нуредин Йълдъз.

Потресаващо е, че според официална статистика, през последните четири години са били сключени 181 брака с деца под 14 години, като тук не влизат браковете, в които родителите умишлено лъжат за възрастта на младоженката. Само през миналата година деца между 15 и 17 години са родили 20 374 бебета.

Efekt 2

Всичко това в 21 век. Шест годишни деца – са обявявани като „годни за брак”. Ще кажете – това са си техни разбирания, традиции, културно-религиозни особености. Добре.
А и педофилията ли да считаме за културна особеност?!
Лошото е, че това с децата и еднополовите двойки както и да се съвкупляват роднини – майки и синове, бащи и дъщери придобива не само психологическа подкрепа, а и юридическа такава !

Тези неща се узаконяват едно по едно и влизат като в училищата като образователни предмети по сексология и как ли не !
Не са един или два случаите, в който семейства спира децата си от училище! Има и случай дори да се преместват в Русия и да търсят държави извън ЕС където моралът е на други по-патриархални нива !

И всичко, което е узаконено в Европа после идва и у нас като законова рамка към която трябва да изравним законодателството си !
Този модел на поведение се налага с една единствена цел – да се акумулират расите идващите от ислямският свят и европейците с този букет от нрави, гени и закони води до една голяма бомба със закъснител, която ще избухне в лицата на нашите деца !
И какво ще направим по този повод, ще приемем мълчаливо както приехме фактите, че по времето на турското робство Българските жени са били изнасилвани и убивани и децата им са вземани в плен като кръвен данък, а след това правителството на Гражданите за Европейско Развитие на България, накратко ГЕРБ, го нарекоха съжителство? Как да подготвим дъщерите си за новото съжителство, как да подготвим майките им за това, някой може ли да каже ?

Днес в Пазарджик сложиха Бурките, утре във всеки град ще налагат шериата и техните закони ще се превърнат в модел на поведение и тяхната извратеност ще се превърне в нормалност, а това не е нормално според нас !

Не е нормално детските играчки да пропагандират еднополова любов в най-ранна детска възраст, не е нормално да се продават аксесоари за баня, които да се използват за съвкопление между родители с техните деца, а това не е нормалност, това е една извратеност, която води не само до деградация, а и до изчезването на една нация и ние мълчаливо ще се съгласим с това !

Къде се загубиха родителските ни инстинкти, къде са загуби чувството ни за правилно и неправилно, къде е границата на това безумие?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.