Ердоган, Борисов и Доган – „Цанков камък“, ножица, хартия!

9Ердоган, Борисов и Доган - „Цанков камък“, ножица, хартия!


Играта продължава и Борисов 3 завежда дело на Борисов 1 и пътят от „Цанков камък“ до Дубай !
Вижте задкулисните постановки на властта !
Депутатът от ГЕРБ Александър Ненков съобщава във Варна, че през тази седмица ще бъде подаден сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров за проекта „Цанков камък“.
Съоръжението се е напукало. По думите му най-вероятно сигналът ще бъде внесен от парламентарната група на партията.
„Цанков камък“ бе емблематичен пример във всички кампании на ГЕРБ досега, за това как в Тройната коалиция са крали от държавата. Проектът се свързва с почетния лидер на ДПС Ахмед Доган, който получи от консултации за него близо 4 млн. лв.

Причината за сезирането на прокуратурата е, че само седем години след приключване на проекта, вече са налице дефекти, които налагат държавата да заделя пари за ремонти, допълни зам.-министърът на енергетиката Жечо Станков.
Той припомни, че първоначалната стойност на „Цанков камък“ е била заложена в размер 440 милиона лева, само че до края сумата е скочила до около милиард.
Станков допълни, че водноелектрическата централа на „Цанков камък“ също е нерентабилна, тъй като работи не повече от 50 дни в годината.
Ние от Blife.eu напомняме, че в този случай Борисов 3 подава сигнал за Борисов 1 !

Надзорник на проекта „Цанков камък“ е фирмата Арнаудов консулт. Тази фирма е собственост на Георги Прегьов – зам.- министър на регионалното развитие и благоустройството в правителството Борисов 1……
Герб 2017 пуска сигнал до прокуратурата срещу Герб 2010г.!
Сега Главният прокурор назначен от Герб и посочен от ДПС ще трябва да разследва заверата на ДПС и ГЕРБ, а дали нещо се объркахме или това е поредният театър с предизвестен край? Има и друга версия, че на визитата си в Турция за която нито една медия не направи коментар за какво са си говорили Борисов и Ердоган както и нито една пресслужба на двете правителства не направи изявление на каква тема е била и бе забулена в тайна като се прокрадват слухове, че Борисов е продал Ахмед Доган и идва краят му !

Efekt 2

Така ДПС тихичко трябва да мине в ръцете на ДОСТ и Местан, който е послушен наместник в Българският вилает !
Това се потвърждава и от главният секретар на Държавната агенция „Технически операции”- ДАТО, известна като „очите и ушите” на Властта, е била отстранена от работа и кабинета й е запечатан, заради теч на информация от свръхсекретната служба преди няколко месеца.
Същата ще бъде дисциплинарно уволнена след като се е доказало, че тя има пълен клонинг на всички документи с класифициран статус. Клонирани са СРС-та за лични нужди, а компютърът и бил пълен с файлове с гриф „строго секретно“!

Така имали те на информация и дали Ахмед Доган знае за разговора на Борисов и Ердоган ? Борисов е известен с това, че е най-страхливият политик и надали ще посегне на Ахмед Доган, на своят създател, но е известен и с това, че е посягал на всички за който е работил и им се е клел във вярност !

Така погледнато чисто психологическият профил на Бойко Борисов води до една единствена логика, че от страх би убил всеки !
Затова и Ахмед Доган трябва сериозно да се притеснява от така навързаните предположения и факти !
Все пак по времето когато Бойко Борисов бе главен секретар има над 148 неразкрити убийства на ключови фигури у нас дето се казва опитът си казва своето !
Разбира се Ахмед Доган е прекалено умен и че слуховете, че ще му свалят охраната и тогава ще му посегнат със сигурност няма да бъдат основателни, защото Сокола се е подсигурил и ще се премести в Дубай !Ахмед Доган Бяга за Дубай

За което ние от Blife.eu вече писахме ТУК !

Въпросът е само дали ще избяга както братя Галеви с правителственият самолет или със своят самолет? Гарван гарвану око не вади, а Борисов дървен меч заради Ердоган вади ! Не вярваме на нито една дума на Бойко Борисов както и знаем, че досега нито един политик не е осъден от български съд освен от народният !

Но явно народният съд трябва да дойде и това е най-чаканата съдебна реформа !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.