ИЗВЪНРЕДНО: Правителството на Борисов 3 подава оставка!

ИЗВЪНРЕДНО: Правителството на Борисов подава оставка!Стефан Пройнов


Правителството, оглавявано от ГЕРБ и Бойко Борисов, ще подаде оставка след края на лятната ваканция на депутатите, научи медиата ни от отлично осведомени източници.
Причините за това са комплексни.

От една страна, премиерът Борисов не чувства достатъчно подкрепа от своя коалиционен партньор Патриотичния фронт.
Патриотите не спират да имат разногласия с ГЕРБ по основни теми и въпроси, което изостря напрежението между двете страни.
От друга страна, Бойко Борисов е уморен от постоянните обвинения към него заради скандалите в Правосъдната система. Той е на мнение, че обществото е насъбрало твърде много гняв по негов адрес, особено след скандала ЦУМГЕЙТ с главно действащо лице главния прокурор Сотир Цацаров.

Последните скандали, свързани с казуса “Калиакра”, вече са преляли чашата на търпението за Борисов, казва нашият източник.
Очакваме скоро развитие по темата!
Източник: klassa.bg и gotino.eu

Efekt 2

Ако има протест против правителството на Борисов 3 бихте ли излезли да го подкрепите ?
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.