„Есте” – луксът за богопомазаните у нас!

„Есте” - луксът за богопомазаните у нас!


„Есте” – луксът за богопомазаните у нас!
В паралелната държава!
Нормално е във всяка паралелна държава да има паралелни градове, квартали и жилищни блокове !

Сега леко ще надникнем през ключалката на един добре охраняван комплекс, този на няколко министри например и хора от мафията ! Какво предлага „Есте”?
На разположение на живущите са изключителните екстри на комплекса, сред които:
• луксозно оформление на всички общи части
• изискан ресторант с 50 места, разположени сред изискана барокова атмосфера в стил „Луи XIV“
• красиво оформена градина с 43 места, разположени в осем шатри, всяка от които с индивидуално осветление, вентилатор и кабелна телевизия
• кафене, магазин за хранителни стоки
• Фитнес и Спа център „Есте”, спечелил престижното отличие World luxury spa awards winner 2017
• банков клон, аптеки, химическо чистене, фризьорски салони Към жилищата могат да бъдат закупени паркоместа на цена от 20 000 евро.

Само срещу 10 евро/кв.м/ на година с вкл. ДДС и се изчислява върху общата квадратура на жилището.
Таксата покрива следните услуги:
• охрана
• портиери
• видеонаблюдение
• поддръжка и почистване на общите части в сградите
• поддръжка на двора Защо е предпочитан престижно местоположение в кв.

Efekt 2

Изток – един от най-елитните жилищни квартали в София, предпочитан заради удобните си връзки с всички райони на столицата.
Само за 10 минути можете да стигнете както до центъра, така и до аерогара София. В квартала се намират дипломатическите представителства на страни като Япония, Индия, Куба, много детски градини и учебни заведения.
Великолепната локация на комплекса го прави изключително атрактивен за живеене.

В съседство се намират метростанция Жолио Кюри, Борисовата градина и най-големите пътни артерии: бул. Цариградско шосе и бул. Драган Цанков.

През 2011 година комплекс „Este Home & Spa“ печели престижната награда.
Сграда на годината в категория. Жилищни сгради и комплекси.
Това място е за хора, които могат да си позволят този лукс и разкош!
Но и хора, които искат да си купят положение в страната ни !

Случайно в ресторанта или в лятната градина до басейна, или във фризьорският салон се създават контакти, запознанства и ако имате пари и сте находчив влизате в елитните среди на България като тук в паралелната държава законите са други – за Вас няма съд и прокуратура, за Вас няма данъци и такси, за Вас няма ограничения, защото тук можете да срещнете например Министър Горанов – финансов министър на България или Христо Сариев – шеф на Масонската ложа.
Можете да срещнете и друг министър например Ивайло Московски . Ако Ви трябват хора и от ъндърграунда можете да се запознаете във фитнеса и с Мила Георгиева – известна със специализирани услуги от пране на пари до точене на ДДС и трафик, разпространение и дори мокри поръчки, но естествено това не е доказано както и нищо не се доказа при инцидента с Ивайло Московски!
Можете да срещнете и самият собственик на комплекса Кирил Петров Домусчиев.
Един съвет от тези хора, една препоръка и животът ви навлиза в един друг свят паралелен на този, в който живеят другите !

Естествено имате и много други съседи с необикновени дарби и възможности стига да сте достатъчно креативен и хлъзгав можете доста да припечелите от това, че сте си купили имот там !
От дълбоки времена богатите никога не са живеели при бедните и може би и затова Боговете са живеели на Олимп не долу простосмъртните !

И ако някой ВИ говори, че има паралелна държава в България вярвайте му, че това е едно от многото места за които обикновените граждани нямат пропуск!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.