Защо КТБ и Южен Поток


Защо КТБ и Южен Поток
САЩ и Сарая спряха „Южен поток“.
Споко, USA ще спрат и „Турски поток“, или ще свалят Борисов за пиар с „Български поток“ Орешарски нямаше как да устои на натиска на сенаторите. И на Сарая, който три дни преди това обяви курс към предсрочни избори – уж заради променения вот на евроизборите. Всъщност Цветан Василев вече бе отказал да рефинансира „Южен поток“, след като руснаците поискаха „ресто“ от 600 милиона. „Премиерът Пламен Орешарски е разпоредил спирането на всички действия по изграждането на „Южен поток“, докато не се постигне разбирателство с Брюксел за газопровода.

Това съобщи самият министър-председател, след среща с пристигналите на посещение у нас трима американски сенатори – Джон Маккейн, Рон Джонсън и Кристофър Мърфи“, пише Economic.bg на 8 юни 2014г.

Споровете са излишни – САЩ спряха „Южен поток“ – Пламен Орешарски беше премиер по това време.

Efekt 2

Който и друг да беше, щеше да клекне. Сарая нямаше нищо против заради скандала между Цветан Василев и Делян Пеевски за „руското ресто“ от 600 милиона и натиска за два пъти по толкова рефинансиране.

Споко, американците ще спрат и „Турски поток“ през България, или ще свалят Борисов, ако продължи да си прави брутален пиар с „Български поток“. Никакъв шанс няма „Турски поток“ през България, САЩ натискат дори Ангела Меркел да спре „Северен поток-2“. „Газпром“ избра трасето през България, след като Италия се включи в проекта East Med с Израел, Гърция и Кипър. Иначе Путин предпочиташе големия пазар на Италия.

Източник: bgsniper.com

Чудите се защо съсипаха КТБ ли? Чудите се защо Цветан Василев е покровителстван от САЩ ли?
Чудите се защо Руското ресто преследва Доган и Пеевски ли?
Чудите се защо Доган ще строи Американски база във Варна ли ?
Чудите се защо Орешарски подаде оставка ли ?
Спрете да се чудите и разберете, че ние сме заложници на голямата геополитика, а останалото грабеж, който не вълнува САЩ и Русия !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.