Ето какво публикуваха като отворено писмо от НПО „АКТИВНА СЪВЕСТ“

Ето какво публикуваха като отворено писмо от НПО „АКТИВНА СЪВЕСТ“

Героите от Гърмен днес воюват в Гоце Делчев!

Естествено че няма да мине ненаказана всяка българска и патриотична дейност ! Публикуваме писмото без редакторска намеса : НПО „АКТИВНА СЪВЕСТ” КЪМ КАНДИДАТ-КМЕТА ГЕОРГИ АНДОНОВ: УНГАРИЯ СЪСЕДНА ЛИ Е НА БЪЛГАРИЯ? Уважаеми жители на град Гоце Делчев, Уважаеми медии, С тази настояща декларация ние, целият ръководен екип на НПО „Актива съвест“ – град Гоце Делчев, искаме да изразим дълбокото ни разочарование от поведението на кандидат-кмета и народен представител Георги Андонов срещу нашия лидер Андон Балтаджиев. Поводът са мерзките атаки, наглото поведение, подигравката, надменността и опитът да се унижи нашата дейност чрез пропагандни постове в социалната мрежа. Всичко тръгна от бързата реакция на нашия лидер г-н Балтаджиев, който реагира остро на една платена провокация и манипулация от страна на ГК „Равни пред закона“ и изобличи пъклените им замисли да компрометират предизборната компания в град Гоце Делчев. Успоредно с това, г-н Балтаджиев извади на светло горещи факти, изобличаващи, че не кой друг, ами Георги Андонов стои зад пъкления замисъл.

За цялото гражданство на град Гоце Делчев стана ясно, че въпросното НПО е организирано от самозвани, зависими и посредствени хора, със съмнително минало и бъдеще. Изясни се, че въпросното НПО е регистрирано на един и същи адрес с фирмата, която преди четири години е платила скъпите билборди на господин Георги Андонов отново за предизборната му кампания за кандидат-кмет на изборите през 2011 г., които загуби. Вместо да отговори на тези факти и да коментира разкритията на нашия лидер Андон Балтаждиев, господин Андонов и платените му лакеи – експерти по PR, се втурнаха да оплюят името на НПО „АКТИВНА СЪВЕСТ“ и да омаловажат неговата дейност. Извадиха се „факти“, които никой никога не ги е крил, но според нас, те показаха реалното лице на „бялата кампания” на ГЕРБ, а именно – скрита злоба, лицемерие, манипулация и измама. Ето защо ние държим да се осветли тази част от предизборната кампания на Георги Андонов, който, придружен от своите лакеи, се опита отново да я замъгли, сипейки обвинения в неграмотност.

Efekt 2

Той ли ще говори за неграмотност? Ние от НПО „АКТИВНА СЪВЕСТ“ настояваме кандидат-кметът Георги Андонов да си снима всички дипломи и да ги публикува. Нека покаже и реалната стойност на ценза си в цифри, за да видим има ли претенции да съди другите за неграмотност. Причината да искаме да изясним това е съмнението в нас, че по темата „Крадецът вика: „Дръжте крадеца!“. Като доказателство ще припомним на всички читатели на сайта Топ Преса – сайт, в който излезе прословутото интервю на господин Андонов, обявено като много „професионално“. Браво на Топ Преса, че са взели пари за тази посредствена работа, но ние искаме да обърнем внимание на пасажа, в който господин Андонов дава за пример реформаторското управление на Виктор Орбан в Унгария. Там Андонов уверено заявява, че трябва да вземаме пример от държавата Унгария, която е „съседна на нас“. Ние „неграмотните“ прегледахме десетки карти на Европа и Глобуси и не успяхме да видим Унгария да е съседна на България.

Призоваваме Георги Андонов да излезе и да ни изнесе лекция от кога държавата Унгария е съседна на България и това вътрешно-партийно решение на ПП ГЕРБ ли е? Ще завършим и с коварните обвинения, че НПО „АКТИВНА СЪВЕСТ“ прави всичко за „пари“. Нормално е. Вземаме пример от самия Георги Андонов, който пред своя лидер Бойко Борисов и в национален ефир обяви основната си политическа платформа, заявявайки на всички, че „ няма да се продаде за малко пари“. Ние вземаме пример от един такъв „млад и успял“ политик.
С уважение : ЕКИПЪТ НА НПО „АКТИВНА СЪВЕСТ“
Източник : НПО „АКТИВНА СЪВЕСТ“

Ние Blife.eu ще добавим, че всеки който е дръзнал да покаже родолюбие или патриотизъм в България се смазва показно за да не дава личен пример на другите ! Всеки който го боли сърцето и душата за случващото се в страната и само да посмее да извика спрете и веднага се активизира репресивен апарат и всички медии и институции на място за да бъде смазан и унизен за да бъде очернен и съсипан ! Хвала тебе братко, който застана на страната на битите, грабени и неоправдани Българи и днес други хора предначертават съдбата ти да се бориш до край ! Ние от Blife.eu ще даваме трибуна на всички, който крещят с пълна сила свобода и справедливост ! Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator