Ех, Мая, кажи си, че на този Бойко не му сече брадвата на едно място!

Ех, Мая, кажи си, че на този Бойко не му сече брадвата на едно място!


Мая Манолова, хората очакват, че това, което се разпорежда, че няма да се спазва.
Това държание на Бойко Борисов е да променя думата си по няколко пъти на ден.
Вижте какво публикува Мая Манолова на стената си:

https://www.facebook.com/Maya.Manolova.1965/photos/a.304210269691786/2767404890038966/?type=3&theater

Току-що на брифинг в Министерски съвет Борисов призна, че той е инициатор на снощния брифинг за радиацията. Той е строил Оперативния щаб, органът, в който хората трябва да вярват и да смятат за надежден в кризата с коронавируса, в 23,00 ч. снощи да информира за… радиацията в Чернобил. С мотив да „убеди разтревожените във фейсбук”, че радиация няма.
Смятам това за операция „Мисирка” на човек, който мисли, че управлява ферма, а не народ – така определям този снощен брифинг по нареждане на премиера. Министър-председателят със сигурност се обърка народ ли управлява или пернати птици.
Господин Борисов, народ сме. В 23,00 ч. не спим.
От седмици заставяте иначе умни хора и уважавани експерти да обслужват внушенията Ви за нови и нови опасности, за да има от какво да сте „спасител”. Мигрантите, Ковид-19, хладилните камиони, ада от небето, а вече и радиацията…
Господин премиер, този народ разпознава добре мнимите си спасители. И не ги е обслужвал никога. Мислим. Четем. Информирани сме. Пазим си свободата. Знаем си правата. Спазваме закона и препоръките на щаба, заповедите на здравния министър. Грижим се едни за друг. Правим дарения. Критични сме към глупостта. Не Ви изтърваме от поглед. Нито която и да е опасност, произтичаща от човешката глупост и желанието Ви за власт. Другият път, като решите да информирате за радиацията в 23,00 ч., се опомнете, че ви гледа народ. Не ферма.

Efekt 2

https://www.facebook.com/Maya.Manolova.1965/videos/541505059880360/UzpfSTEwOTg5NjQwNzAyOTY1OToyMzU2NjUwMTQ0NTI3OTc/

Нашият коментар е, че дето се казва на Бойко Борисов „брадвата не сече на едно място”.
Виждаме и че се мери с двоен аршин – за едни затвори, за други няма прокурори.
Ако бяхме на Мая Манолова щяхме директно да кажем, че на този Бойко Борисов брадвата не му сече на едно място и това не е от вчера, а той постоянно е в една магия обгърнат от ласкатели и скрит от истинската действителност!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.