Ех, този лош Путин!

Ех, този лош Путин!


Санкциите срещу Русия, ограничения на експортни и реекспортите и всякакви наказания, който трябваше да имат респективен ефект остават без никаква полза за светът !
Загубите който си само нанасят държавите, който подържат тези санкции под натиск на ЕС и САЩ, са само и единствено за самите им икономики !

Лишават се от стотиците милиарди, който руснаците инвестират в имоти,туризъм,автомобили,техника и всичко каквото можете да се сетите !
В България имаме една пословица „Рекоха да му извадят очите,а пък му изписаха веждите’’. И в този ред на мисли Руската икономика рязко се променя – военният им комплекс погледна в себе си и ресурсът с който разполага и на лице са вече най-добрите самолети, най-добрите танкове и най-добрите ракети работят и усилено да станат най-добрите във всеки един аспект !

Вносът на храни и зърно на който Русия е огромен пазар също е в сериозно динамично развитие ! След изкуствено създадената война на територията на Украйна, територия през която минават руските тръби с ГАЗ, но и територия известна като най-голямата Житница, която може да изхрани цяла Русия !
Руското правителство взе мерки за стимулиране на производството на аграрни култури и забележете не като тези, който ние и Америка и Европа ядем, а само еко земеделие и еко продукти и пак този лош Путин забрани ГМО семената и продукти, който го съдържат !

Efekt 2

Лада

Сега неговите поданици пък ще се хранят с храни, който не го разболяват !
Автомобилната индустрия на Русия също ще трябва да се промени и за година две да догони световните стандарти !

Новата Лада
На практика Руските автомобили са строени така, че да работят и издържат на всякакви условия от Сибир до Калахари, но удобствата, аеродинамиката както и луксът с електрониката направо липсваха от тях !
Е сега ще се наложи да догонят повече от 25г. пропусната еволюция в автомобилостроенето !
И те го правят !

лада

Лада

 

Днес ние искаме да Ви представим новата Лада не онази, която познаваме от времето когато се записвахме за нея и чакахме с години да ни дойде редът, а с тази Лада за която пък сега сигурно два живота да работим няма да можем да си я купим в България !

Новата Лада

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.