Жената на Ердоган за харемите в османската империя !

Емине Ердоган


Емине Ердоган, съпругата на турския президент, заяви, че харемът по времето на Османската империя е бил като училище, подготвящо жените за живота, съобщи АФП, цитирани от БГНЕС.

“В Османската империя в харема са били събрани куртизанките на султана – довереници, фаворитки и сексуални робини, които получавали образование по литература, изкуства и практически умения, но единствено заради желанията на султана, на когото били собственост.

Най-умелите ставали истински жени на властта и влиянието с цената на интриги, описани в много романи, пише АФП.
Емине Ердоган следва имиджа на съпруга си, който е консерватор, радеещ за ценностите исляма. Тя демонстрира своята ревностна вяра и почит към величието на Османската империя.
“При Мурад Трети (султан през 16 в.), единствените предмети, които не са били допускани в харема, са били книгите”, написа в Twitter университетската преподавателка Йозлем Курумлар, която е една от многото, които критикуват изказването на първата дама.

Efekt 2

Ние от Blife.eu питаме дали Жените в България, който изповядват ислямът са готови за новите норми, който ще им бъдат наложени ? Дали нашите майки и сестри няма да бъдат превърнати в СТОКА ?
И ако Майката е нещо свято и е най-уважаваната като пазител на домът и даряваща живот и знания и възпитание на идните ! И на нея се крепи семейството, а държавата ни е съвкупност от семейства то утре идва нещо друго, нещо различно, което не приема, че Жената е за главен и основен фактор в социалната ни система !
В България има Етнически партии, който прокарват идеите на Ислямът и Шериат както и радикалният ислям, но тези партии за да осъществят своята политика и имат нужда да бъдат подкрепени на избори и от това колко хора са гласували за тях ще зависи и какво ще е влиянието им в Парламента и правителството и местните общини и по места ! Днес всяка жена трябва да си зададе въпроса: Като гласувам за етническа партия дали не си слагам сама въжето на врата, дали не гласувам за това дъщеря ми утре да бъде стока, да бъде се*с робиня, а аз да бъда продадена някъде в РОБСТВО? Бъдещето на страната ти е в твоите ръце и ти избираш !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.