Живеем в мутренско-феодален свят

Живеем в мутренско-феодален свят

Мафия тя е сковала страната ни във всички сфери !

Мафиотски босове управляват страната ни за да си гарантират спокойствие и охол на престъпните си схеми !

Да се забъркаш с мафията е като да паднеш в бурна река като  завлича теб и най-близките ти хора или трябва да те пуснат да се удавиш или и те затъват с теб, но труден избор на който вярно решение няма !

Efekt 2

Мафията не прощава на никой, мачка се за пари, власт, зависимост или ей така за респект винаги се мачка, винаги !

Политиците си прибират своят кървав дял в замяна МВР си затваря очите, но нали за това им плаща държавата да си затварят очите !

Докато се пълнят партийните каси с кървави пари мафията осигурява и комфорт на управляващите, елиминира се всяка политическа амбиция на някой евентуален конкурент, действа се най-удачно през децата и наркотици, подхвърляне и омазване на децата докато родителите са заети с кариера или изкарване на пари, а децата са въвличани в схеми за който после поставят родителите им на колене и цяла живот плащат цената !

Принципът на камора е този, че “който не мълчи умира” и това ги прави омазани в тайни и пъклени дела и прави ги семейство малко извратено, но единни !

Всички нива са прогнили – съдии, прокурори, общинари всеки е контролиран и когато му се обадят плаща и така филмът не свършва!

Малцина са се освободили, но те си знаят каква цена са платили и какво е умряло в тях !

Не се чудете защо няма политици в затвора, ами защото няма и мафиоти !

„Гарван на гарван око не вади ” това е закона, който никой не предава, а ако някой го предаде  отива на спешна среща с Всевишният!

Живеем в мутренско-феодална държава там където властват мутрите и престъпност няма, защото те не търпят конкуренция  и спомнете си Дупница и братя Галеви гледайте и какво става в Галиче !

Борисов стимулира гангстерският Рай иначе диктатурата би била по-различа шегуваме се, че и в Северна Корея няма престъпност, но няма и мутри ! Та всичко ни е сбъркано и мафията и диктатурата !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.