Започва ли война в България?

Започва ли война в България?


Третата Световна война започна в България! Бойко Борисов говори за стабилност, но искат да бутат резерва в БНБ. Васил Божков вече си отряза опашката.

Не един са просветените, че нещо става в световната геополитика. Военен министър си купува къща в Монако. Брендо си купува имот в Нова Зеландия за 300 000 евро. Богати българи купуват имоти във Виена и Лондон. Някой купуват в Испания, а премиерът ни Бойко Борисов купи къщата в Лос Анджелис на цена над $350млн. Фирмите от строителният бранш купуват имоти, Ахмед Доган се знае за неговите имоти и инвестиции в Дубай.

Високи олигарси и висши политици в България, всички големи мафиоти имат имоти там в чужбина далеч от своята родина. Май Третата Световна война започна в България, защото се граби като за последно, щото се мачка народът и се създава напрежение и докато народът е обзет от унижение и отвращение някой трупа пари, друг трупа отношение в чужди страни.

Efekt 2

Всички ходове на премиерът са такива, че най-вероятно той и цялата му банда ще имигрира, а защо ще остави скъпата си татковина? Отговорът е прост, края с еврофондовете и няма вече от къде и от кого да се краде. Арестите са пълни с богаташи, бивши корумпирани ченгета и апаши и докато не останат по бели гащи.

Държавата се хвърля в хаос, очаква се напрежението да ескалира и да премине в хаос и раздор, а кога най-много се краде?

По време на война и затова ви казваме дано грешим, че в България е почнала Третата Световна война преждевременно, защото по всичко личи, че алтернатива нова няма нищо че президента иска да основава. Дано Господ се смили над нас, че тези милост нямат ни към чужди, ни към свой като историята е доказала, че алчността не ражда герои!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.