Според Войводата няма престъпление срещу председателя на ДАБЧ

Според Войводата няма престъпление срещу председателя на ДАБЧ


Прокуратурата заяви, че да продаваш гражданство си е законно. Приключи разследването срещу председателя на ДАБЧ.

Специализираната прокуратура приключи разследването срещу председателя на Държавна Агенция за Българите в Чужбина, главния секретар на агенцията и още две лица. Това съобщиха от пресцентъра на Специализираната прокуратура.

Те са обвинени за участие в организирана престъпна група за искане и получаване на подкупи, търговия с влияние и документни престъпления. В момента материалите от приключилото досъдебно производство се предявяват на обвиняемите лица и техните адвокати.

Efekt 2

След приключване на предявяването делото с изготвения обвинителен акт ще бъдат внесени за разглеждане в Специализиран наказателен съд. Дали има престъпление или не съдът казва у нас независимият, ама ако утре не дай си Боже някой с български паспорт вземе, че направи атентат в Европа тогава дали ВМРО или Прокуратурата ще поемат отговорност?

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.