Застреляха в главата Цветан Цветанов + ВИДЕО

Застреляха в главата Цветан Цветанов

ВИЖТЕ ВИДЕОТО, В КОЕТО ЯСНО СЕ ВИЖДА КАК ЗАСТРЕЛВАТ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ !

През 2013г. на 23 март бившият главен секретар на МВР Калин Георгиев обяви, че има над 20 заплахи за живота на бившият вътрешен министър Цветан Цветанов!

Именно затова той продължава да има охрана от НСО !
Днес той не е министър, дори не е депутат, но продължава да има охрана за която държавата ни плаща по няколко хиляди левове на ден !
Истината е, че Цветан Цветанов обяви, че ще се бори с неистинските новини и това е фраза зад която се скрива една много сериозна война срещу медиите, които не слугуват на ГЕРБ !

Със закон за антитероризъм се делегират огромни права на държавната машина за да може да елиминира всякакви критики към управляващата политико-икономическа мафия !
А кой управлява държавната машина, ами политиците !
В България колко хиляди има осъдени, защото са дръзвали да казват истината ?
Да Ви припомним и бандата на „Килърите“, които са в затвора само заради страховете на Бойко Борисов от сръбското ресто!

Efekt 2

Цветан Цветанов им обяви присъдите от народното събрание и с контролирана прокуратура и съд хората получиха доживотни присъди !

Истината е, че ако Цветанов загуби изборите през 2017 година Бойко Борисов и цялата мафиотска структура на ГЕРБ и съществуването им остава под въпрос, а тогава ще изплуват стотици, а може и хиляди, които ще търсят отмъщение ! Дето се казва „да би мирно седяло, не би чудо видяло ”!
Но Цветанов трябва да се замисли, защото в мафията няма уволнени нито съкратени и ако се прецака краят е ясен !
Видеото има за цел да Ви разсмее !

Както се казва „всички прилики с лица и събития са случайни, а само стрелеца е неизвестният извършител, които е рисуван герой !
Няма убити, няма ранени, а просто след изборите ще има победители и победени !

С шокиращо заглавие и смешен видео клип най-много да докараме на Цветан Цветанов нервен тик !

Филмът не се препоръчва на лица от ГЕРБ !

Застреляха в главата Цветан Цветанов
Застреляха в главата Цветан Цветанов

Източник: bulpress.tv

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.