Ивайло Московски:Причината за инцидента е

Ивайло Московски:Причината за инцидента е

Ивайло Московски днес даде изявление за причината за инцидента в Хитрино !
Кука от теглич е пробила експлодиралата цистерна каза той !

Кука от теглич е пробила експлодиралата цистерна. Това обясни министърът на транспорта в оставка Ивайло Московски, който даде подробности за експлозията в Хитрино. По думите му, при дерайлирането на част от вагоните, кука от теглич е пробила цистерната, която се взриви на гарата в Хитрино, съобщава БНР.

Министърът участва в съвместно заседание на вътрешната и транспортната комисия в Народното събрание. Той обясни, че влакът е тръгнал със закъснение от 13 минути, малко след полунощ, от бургаската гара Дружба, до “Нефтохим”.
На гарата в Хитрино е подаден сигнал за отбиване, което означава около 40 километра в час скорост. Композицията обаче е минала през първата стрелка с 80 км/ч. Първите пет цистерни минали през стрелката. След това започнало дерайлирането. Куката на деветия вагон пробила десетата цистерна.
Източник: offnews.bg

Ние от Blife.eu няма да коментираме изказването на министъра, но само ще кажем, че дори да има пробив той е следствие на това, което забрави да каже министъра!

Efekt 2

Дето е казал народа: Господин министър, корабче минава ли?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.