Игнатиево 95,95 % за ГЕРБ

Игнатиево 95,95 % за ГЕРБ

Новият кмет на Игнатиево избран с 96 %

Няколко гласа се оказаха решаващи за изборите в две варненски села С 95,95 % беше избран кметът на най-младия град в България Игнатиево, който е известен с джебчийските кланове.

На балотажа кандидатът на ГЕРБ Анастасия Кадиева получи 687 гласа, а опонентът й и досегашен кмет Димитър Димитров събра едва 29 гласа. Любопитното е, че на първия тур за него гласуваха 585 души, което му отреди първи резултат, изпреварвайки с 14 гласа Кадиева.

Efekt 2

На местните избори преди четири години Димитров беше издигнат от ГЕРБ, но на този вот се яви като кандидат на „Социалдемократи”.

Шест гласа повече осигуриха победата на Стоян Георгиев (ГЕРБ) в село Манастир, попадащо в границите на община Провадия. За него гласуваха 162 души, а за опонента му Иван Иванов (независим) – 156 души.

В Чернево, което се намира в община Суровово, кандидатът на ГЕРБ Красимир Чолаков победи с 367 гласа срещу 360 за Мирка Янева („Политически клуб Тракия”).
Източник: newsline.bg/

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.