Идва краят на Сорос! Ердоган започна масирани арести в Турция

Ердоган започна масирани арести в Турция


Ердоган започна масирани арести в Турция
и този път на прицел са соросоидите!Идва краят на Сорос!
Виж повече тук !

Според ria.net.ru Турция е започнала по-мащабна операция срещу всички институции на Джордж Сорос, както и така наречените стратегически центрове за планиране.
Според информацията има арестуван – ръководителят на Фондация Сорос в Турция, но името все още не е оповестено. Можем да предположим, че става дума за Фондация „Отворено общество“ в Истанбул като за сега никой не може да се свърже с него, защото не си вдига телефона!

Организацията работи в Турция от 2008 г. и е създадена за защита на правата на човека, демокрацията и универсалните ценности. Основно предоставят финансова подкрепа на проекти, осигуряване на идеалите на едно отворено общество, както и подпомагане на издателска дейност! Известно е, че е член на Консултативния съвет на Институт Отворено общество в Турция, и едновременно ръководител на Фондацията за икономически и социални изследвания – Nafiz Dzhan Paker (Can Paker), завършил Колумбийския университет и активно популяризиране на идеята за отворено общество в Турция.

Efekt 2

Източник: ria.net.ru

Ние от Blife.eu ще добавим, че същите фондации и НПОТА оперират успешно и в България, но все повече държави ги заклеймяват като вредни и ги прокуждат от държавите си, защото зад тези борби за човешки прави и защита на МОДЕРНИТЕ ЦЕННОСТИ се крият огромни икономически интереси и цели машини за създаване на хаос и дестабилизация и манипулация на правителствата машини, които се задействат и сменят правителства с протести, медии и компромати, машини, които се задействат и обслужват интересите на външни сили готови да минат през население, територия, история, изкуство и фолклор, готови да обезличат всяка държава от картата на света в името на поредният гранд – паричен превод !

Хората обаче все повече виждат зловредното влияние на Комитети като БХК и фондации като „Отворено общество“ и „Америка за България“!
Латинските държави ги изгониха, Владимир Путин ги изгони сега и Ердоган както виждаме, че и Виктор Орбан воюва с тях! Все повече човечеството иска да се отърси от това огромно световно зло ! Дори в самата Америка Сорос губи влияние и идването на Тръмп бе шамар за Сорос и от тогава и започна кампанията за фалшивите новини, които са истината, която показва истинското лице на соросоидите !

Интересното е, че засега Сорос се е вкопал в България благодарение на ГЕРБ и десните партии и щом самият Цветанов обикаля студията да говори с опорните точки на Сорос, а Борисов го подкрепя какво да кажем освен, че това правителство е зловредно също като Сорос за нацията ни !
Но скоро хората ще узнаят цялата истина и тогава заедно със соросовите подлоги ще изхвърли и техните антибългарски слуги !
Сподели на стената си преди да бъде свалена тази публикация, бъди част от спасението на България !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.