Избори 2017г.: Страх и чувство за тревожност, много заплахи и ретро емоции

Избори 2017г.: Страх и чувство за тревожност, много заплахи и ретро емоции


Избори 2017г.:
Това бяха основните емоции на които заложиха политическите партии !

Къде сбъркаха?
ГЕРБ с най-добри стратегически трикове заложиха на страхът, а той движи светът от както съществуваме.

Още от Римско време страхът е канализиран като най-силната емоция, с която се управлява човечеството от векове !
Знаем за РИМ и за дългият списък с диктатори, които са управлявали там ! Прави впечатление, че ГЕРБ имаха и най-агресивната кампания – много хвърлени лъжи в ефира от типът „върви доказвай, че нямаш сестра“!

Efekt 2

Машината влезе и в Църквата и там удариха в сърцето твърдият електорат на БСП ! Много пара се изля, много купиха от всичко, което се продава, а другите ги смазаха !

БСП с ретро емоция събудиха хубавите спомени на хората с къса памет, но вдъхнаха и надежда за българо-руската дружба, но Русия не е онази и България също не е същата от времето на спомените !

Но и с патриотични апели както и за чисто родолюбие и спасение на нацията, род и родина, но и БСП доказаха промяната в себе си и че работят за промяна в страната ни и хората, които гласуваха на референдумът, който подкрепиха БСП и ще поискат от 44-тият парламент или да направи Мажоритарен избор, или България да се върне в 44 година !

БСП поискаха хората да си знаят миналото си, а човек, който не знае истината за миналото си, е човек с амнезия, а този, който не помни социализмът не помни и как е дошъл !

ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ са тревожност за ДОСТ и ДПС, и Патриотите заложиха на една тревожност в хората, които виждат по-далеч от носът си, а кампанията бе обща на една тема и взаимно се рекламираха и трите партии, а истинският губещ са нашите патриоти, но истинските патриоти се оказаха ДПС, защото в техният електорат имаше най-много емоции от всичките предходни + ОГРОМЕН НАТИСК ВЪРХУ ТЯХ И БЛИЗКИТЕ ИМ ОТ ПОСОКА ЕРДОГАН !

Но Българските турци се оказаха и най-големите родолюбци и те доказаха, че избраха България, те не позволиха взривове на ЖП ГАРИ, те не позволиха имперските мераци на султана !

Те доказаха, че най-милеят за България и домовете си, страната си, семействата си и че България е тяхната Родина !
Обединените демократи, така наречената автентична обединена десница, стана ясно, че не са обединена десница нито че са автентичните от дясно ! Напротив, как десните да се обединят като десните лидери не могат и това ги изхвърли от вагона?

Марешки е на кантар – да ползва своите лекарства или кантарът „литър килограм“ да продължи !

В крайна сметка Бойко показа ВОЛЯ да си вземе патерицата в парламента!
Сега най-после Борисов ще може да прегърне Патриотите, а те със своят спонсор от ДПС и заедно да направят един кабинет или както се казва на Ердоган „минет“ !

Не мисля, че ще стане, но в политиката няма морал, а печели този, който най-много е крал! Това не е новина, не е истина, а фалшиво съчинение, което може и да се превърне в истина !
България поиска промяна, но просто се затвърди, че от страхът по-страшно нещо няма !

И както е казал великият диктатор БЕЗ КОМПРОМИС, а сега ще видим как Борисов не прави компромиси или може да си е победил на изборите, но себе си не си победил, защото компромис ще трябва да се прави, ако искаш да си във властта, а началниците в Брюксел не искат Турци нито патриоти!

Хайде сега да видим какво ще кажат от там началниците от Европа?
В крайна сметка да Ви кажем в аванс – на тези избори победиха Евро фондовете не народа, а строителите на магистрали ще продължават да строят живота нов докато народа се топи в страната ни ще влизат всеки ден хиляди млади жребци !
Поискахме промяна, но мафията е една и тя винаги е във властта !

“Политиката е изкуство на възможното” е казал Бисмарк.
А ние от Blife.eu ще добавим, че няма невъзможни коалиции в България!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.