Изборът на Султана – кой ще каже аз Президент ще стана

Изборът на Султана - кой ще каже аз Президент ще стана
Изборът на Султана – кой ще каже аз Президент ще стана

Султана с нов Везир !
Фактът, че великият неосмански Везир Давутоглу хвърли тескерето преди по-малко от месец означава, че Султанът все по-силно се стреми да се окопае във властта !
Не че и сега не е негова, но контролът трябва да се консолидира в семейството !
И как политиката и управлението на една нация се въплъщава в една фамилия, която както при фараоните, кралете и царете ще се предава по наследство и колко демократично звучи! В пълен унисон е с Европейските правила и ценности както и със световните принципи на демокрацията !

Та и затова главните герой в тази султанска приказка ги наричаме узурпатори, защото тази власт е диктувана със сила и под натиск и някъде такова държание го наричат диктатура, но Султан е много по-светло като наименование, а и самият фолклор на този етнос би приел тази форма по-леко и безболезнено !
Освен една прослойка наречени Кюрди, отношението на Султана с тях си чиста проба диктатура налагана с танкове, бомби, атентати по мирните протести !

Масово изтребление на цели села и квартали, което може да бъде наречено само с една дума ГЕНОЦИД ! Но Султанската фамилия не признава тази дума ГЕНОЦИД, не я признава за Арменците, не я признава и за Тракийските Българи нито за Гърците или за избитите в Кипърската част! И ако някога Църквата е продавала индулгенции за да събере някой грош или войни за войните , или за Божият гроб то днес Султан Ердоган също си е купил такава индулгенция само, че не от Аллах, а от Белият дом и сигурно е подписна от Обама, който е неофициално чист мюсюлманин !

Efekt 2

И ако султанът не зачита суверенитетите на съседните страни и може да нахлува в Сирия с танкове или пък неговите самолети да си прелитат над Гърция и да си свалят всякакви самолети, когато им скимне, то след като Турция се е запътила към Европа не е ли България на пътят на турските орди? И ако някога Турция трепереше от Българската Армия, а днес нашата Армия е под ръководство и командване на Турция !
Няма да обясняваме, че Българският корпус в НАТО е под пряко командване и подчинение на Турски офицери нито пък за присъствието на Турци с пост ЗАМ в МО на България!

Ние от Blife.eu си задаваме един чисто хипотетичен въпрос ако има оня свят за който Мюсюлманите толкова копнеят да се пренесат дори с бомби на кръста и ако от там някой ни гледа какво биха видели душите на хилядите опълченци, какво биха казали днес нашите Апостоли и революционери за това, което ние, аз и Вие и позволяваме да се случва в тази страна на герои, страна с хилядолетна история, страна преборила бурите на времето в хилядолетната си борба за оцеляването и !

Борисов Султана и Места

Премиерът целува и се клани на Бъдещият Султан като се надява да го оставят на служба в Българският вилает в знак на добра воля за добрата и покорната служба към Султана !
Президента нарече Руските солдати терористи, а българските опълченци сепаратисти !

Цветан Цветанов нарече поробителите на България, че били „Законната власт в България“ и на въпроса срещу кого се е борил Васил Левски и след като го споменахме да припомним и едни негови слова „Че времето е в нас и ние сме във времето“!

Прав е Дякона както е прав и Радой Ралин, че „било е време мижитурско и е настанало време Турско“!
Но пък много скоро тази га-ДОСТ ще ни бъде доказана след като Местан сложи знакът на байрака, а скоро ще го развеят и тогава ще настъпят МРАКОБЕСНИ ВРЕМЕНА както обича да се изказва официалният кандидат на Анкара за поста Бей на новият стар Турски Вилает наречен Булгаристан и тогава когато Бойко Борисов пак отиде да пие Турско кафе в Кърджали и Местан ще му каже, че няма да го огрее да получи титлата Бей от Анкара и да предаде тихо и кротко символите на властта !

И това ще стане под строгият контрол на Янките и нали те са тук за да гарантират индулгенцията, която са подписали на Султан Ердоган !
Не сме Виновни ние и нашето робско мислене и все трябва някой друг да ни освобождава нали, а ние какво ще кажем на внуците си утре?
Че за всичко са виновни комунистите нали !
Ах тези комунисти, те са виновни, ако навремето не ги товареха на влакове и автобуси на 29.05. 1989г., точна на днешният ден и да ги изпращат в Турция нямаше те да си правят ДПС и сега ДОСТ и ако някога Турците искаха да откъснат територия от България сега вече цяла България ще е тяхна и ние ще си траем, защото иначе сме звучали расистки, сценофобски и не вибрираме в унисон с евроатлантическите ценности!
И докато Ахмед Доган Ви обясняваше, че се променя културните граници на България, а Местан НАПОИТЕЛНО Ви напомня за Ценностите, който трябва да изповядваме!

България преминава тихомълком във владенията на новата Османска империя !
И това е факт, който първи признах и то с аплодисменти от БАН, аплодирайки презентацията на книгата на Давутоглу за неосманизмът! Но няма да се притеснявате от факта, че и децата Ви чисто психологично вече се подготвят за СЪЖИТЕЛСТВО за което вече Историците говорят, че е било само 500 години !
Въпросът е когато ПП га – ДОСТ направи първият си митинг на който в София излязат 500 хиляди Турци и 500 хиляди вече турцизирани Цигани и с тях развеят черните знамена още 200 хиляди пришълци и размаха пръсче и ни обяснят, че Турция е там където се говори на турски, какво ще правим? Направиха го в Косово какво може да ги спре да го направят и тук !

Днес във всеки град забраняват Бурките, а утре във всеки град и Кметът и общинарите ще са избрани от га-ДОСТ, а тогава дали няма да върнат Бурките и дори да станат задължителни за всички жители !

Лондон има кмет Мюсюлманин и време е на София ! Скъпи сънародници, ето и няколко препоръки в цени – цената на Бурките варира от 7лв- 12лв., а за Сюнетът цените са по 100лв., но по байрямите можете да се обрежете и да бъдете въведени в това тайнство на половин цена от 50лв. Има една робска поговорка „не е важна религията, важно какво е сърцето, което носиш” пък и като гледам колко са сърцати нашите псевдопатриоти с големите си войводски сърца, големи колкото на синигерче, няма значение написаното до тук !

Да слагаме чалмите, по-зле не може да стане, от това време е да си припомним че „Покорна глава сабя не я сече” и да променим някой друг текст от типът „Гяур да ме наричат първа радост е за мене“!

Вижте как Бойко Борисов написа името на страната ни Булгаристан и се подписа под това ТУК !

Ние от Blife.eu уточняваме изрично, че нашите публикации нямат за цел да разпалват расова или етническа омраза нито създаване на изкуствено етническо напрежение .

Ние не целим да насаждаме враждебност, ненавист или омраза към определена малцинствена група !

Ние отразяваме действителната обстановка такава каквато е !
Нашето становище е, че никой не виновен, че е роден циганин, Българин, турчин, еврейн или арменец. Виновен става само когато извърши престъпление !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Избори 2016г.

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.