Тодор Живков: На тази дата по мое време!

Тодор Живков
Тодор Живков

Искам да се обърна към всички Другарки и Другари, който си спомнят как ние преди 27 години започнахме едно прочистване на страната от крайни и радикални елементи ! Демократите Ви забравиха за атентатите на Гара Буново, забравиха за бурните митинги в Разград, Търговище и в Делиорманът !
Никой не говори за подготовката на въоръжено въстание на турчолята у нас!
По мое време за заловените камиони с оръжия и за радиостанциите селата в Делиормана никой не говори, а как летяха бетеерите в Шуменско !
Но тогава аз му държах здраво края и в МВР и отбраната Турци нямаше на постове и всичко се контролираше от онази Държавна сигурност, която гарантираше наистина сигурност на страната ни !
Днес тази сигурност сте я дали на други – НАТО срещу което аз имах най-големият военен комплекс и пазих границата на България и СИВ и тази граница, която сега е разграден двор !

Подигравате ме за полупроводници и текезесета, но истината е, че сега сте толкова зле, че не сте и за подигравка и за съжаление не сте, защото когато ние лошите комунисти управлявахме в тази страна имаше ред и всеки циганин си знаеше мястото, а Вие сега сте му изтървали краят !
На мен съвестта ми е чиста и само един грях имам към милото си Отечество, че не можах да ги изпратя в тяхната по-мила родина Турция !
Сега гледам нашите наследници се извиняват за нещо, което нямат вина за Възродителният процес! Ами както е тръгнало извинете се и за Цар Борис за дето възродил България ! Извинете се и заради Тервел, който спира Османците да не превземат цяла Европа !
Та като гледам те пак я превзеха ама с помощта на внуците на Тервел по общо казано с трафикантите от МВР днес ! Искам да кажа днес, че ако бяхме си довършили започнатото България нямаше да е същата! Когато аз управлявах Ахмед Доган беше в затвора, Бойко едно даскало не можеше да завърши оти си беше проста тиква гледам не се е променил много !

Иван Костов пишеше статии, а волен Сидеров учеше журналистика и го бяха хванали нашите с един краден фотоапарат !
Тези политици дето си ги имате не ги познавам, но всичките са деца наши, членове на партията и такива дето не можеха да се реализират в колективи и да спечелят трудовите състезания и да спечелят една значка дори отличник пета петилетка !
Друго искам да кажа на моят отруден Български народ !

Efekt 2

Аз бях свален именно от Турците в съзаклятие с Евреите и под диктовката на Америка !
Затова и това протурско петно Местан идва от средите на СДС, а от там са всички, който продадоха България след мен !
Тогава аз действах решително и започнах пречистването на кръвоносната система на България от тумора, който се бе разпространил по села и градове и тези сепаратисти убиваха бременни жени и деца, саботираха работата по комбинати и колхози, разполагаха с голяма мрежа, финансиране и оръжие от Турция за което никой не споменава !

Никой не споменава и че днес пак оръжието е в техните ръце. В Делиорманът на 100 пушки според списъците на КОС са на Турско именуващи се лица и само 2% са на Българи, което според моите данни е повече от тревожно ! В цялата страна стрелковите клубове се държат от поставени лица на друго определящите се и тренира се по график в понеделник, сряда и петък, а пак не виждат от ДАНС и МВР нали?
Получих сведение, че само в Кърджалийско има регистрирани над 3800 нарезни оръжия, което ще рече снайпери, калашници и карабини с оптика !
А някои ще ми каже ли какво са направили със старите руски Ижовки Вашите ловджии там?
Ами аз ще Ви кажа за синът, за зетя и така броят на това оръжие е в няколко пъти повече !
Тъка погледнато от тук от горе аз тревожно Ви съобщавам, че Турците имат повече оръжие от армията и полицията взети заедно !
Искам да попитам за какво се въоръжават и какво са намислили ?

Тук на небето също имаме интернет и виждаме как някакви Цигани показват багажници с оръжие и аз получих сведение, че във всяко циганско гето има отряди за бързо реагиране надъхани, обучени и въоръжени и даже си имат адвокати, който да ги пазят от БХК!
Какви са тези комитети, навремето имаше само един комитет този на партията и как бъде не се влизаше там, а сега народното Ви събрание всеки може да си купи пост било в министерство, било в съд и прокуратура, но не са шега тези институции и там трябва да има сериозни, отговорни хора с морал и родолюбие !

Само ще Ви кажа, че това което аз изнасях Вие сега внасяте, а ако бяха много хубави що не си ги взимат по емирствата и в другите арабски държави !
В заключение искам да кажа, че гледах парадът на военната техника.
Абе не Ви ли е срам, аз имах повече техника на времето отколкото коли имате днес и всичко за домати и кисели краставички го бях взел, десетки хиляди машини и последната най-модерна военна техника и трепериха турчолята, а днес Вие ще треперите ама като си довършат въстанието ще спрете да треперите, а ще почнете да се молите по пет пъти на ден !

Ако мога да се върна Белене ще вдигна ама не само Централата ами и нови 100 крила на затвора, че много сволач се е народила и магистралите ще Ви построя за една година с толкова десетки хиляди затворници !
Да за всичко сме виновни ние комунистите ама ако ме питате мен само за едно сме виновни, че не ги наритах всичките да се турчеят из Анадола !

Ние от Blife.eu уточняваме изрично, че нашите публикации нямат за цел да разпалват расова или етническа омраза нито създаване на изкуствено етническо напрежение .

Ние не целим да насаждаме враждебност, ненавист или омраза към определена малцинствена група !

Ние отразяваме действителната обстановка такава каквато е !
Нашето становище е, че никой не виновен, че е роден циганин, Българин, турчин, еврейн или арменец. Виновен става само когато извърши престъпление !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.