Има ли национално предателство в действията на министър Ненчев ?

Има ли национално предателство в действията на министър Ненчев ?

Гласуването за национални предатели е предателство към нацията!

„Чл. 9 от Конституцията на Република България е категоричен – българските въоръжени сили са гарант за държавната независимост, границите и териториалната цялост на страната.”
Има ли текст в който пише там, че чужди войски ще охраняват страната ни?
Или както стана модерно сега да си променяме конституцията за щяло и нещяло ще си гласуват текстове според случаи и необходимост !
Прокуратурата се самосезира за някой който е използвал думите бяло, зелено и червено в една песен, а за човек, който е оставил цялата държава без охрана и цяла една нация без защита е много несериозно да се твърди, че няма пари !
Нима защитата на суверенитетът на една нация и на територията и е маловажен факт ?
По смисъла на родното законодателство престъпленията срещу републиката като измяна, предателство, шпионство и вредителство са най-сериозните престъпления, с които се занимава Националната следствена служба,
Ако прокуратурата е независим орган защо не се самосезира при това вредителство, което се извършва над Българската армия и защитата на суверенитетът на България!
Военната авиация има три основни функции–нападателна, сдържаща и охранителна. Коя от трите може да изпълнява в момента?
Господа управляващи, припомнете си историята как се постъпва с националните предатели ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Efekt 2
Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator