Има ли светлина в тунела ?

Има ли светлина в тунела ?


Има ли светлина в тунела или мракът е обсебил душите ни ?
Това правителство е най-пагубното за цялата хилядолетна Българска история !
Владее ли са ни Гърци и Римляни, били сме под Византийско и Турско робство !
Но хората не са живеели в такава трудност и неволя !
Днес Българската нация изчезва като на всеки починали 110 000 човека се раждат около 30 000 – от тях 22 000 са цигани и около 3000 са турци и около 800 са Арменци и хора със смесени бракове ! Пълно изтребление на нацията ни, всички придобивки и дотации, стимули и помощи са насочени към мигранти и цигани, но не им към Българите !

Освен икономическото робство, което търпи Българският народ той е и силно дискриминиран !
В няколко области в България единствените инвеститори са Турски фирми, които не вземат Българи на работа, ако ги наемът преди това Българите учат Турски език писмен и говорим за да разбирали какво им казвали началниците както и за да можели да се упътят по табелките на вратите в администрацията в заводите и изобщо ! Разни фондации потурчват помаците и циганите, а на тях им се плаща да сложат забрадка и шалвари и не е нужно да работиш в тези пусти региони стига само да се турчееш !

С очите съм си виждал да го правят и Българи да говорят на турски дори когато им говорят на Български !
Това не се забелязва от нито една патриотична формация, а някога да сте ги виждали да направят митинг в Кърджали или в Разград, няма ги нито в Търговище, няма ги и в Исперих, Кубрат, няма ги и в златната ни Добруджа, няма ги и цели общини са потурчени като Дулово и община Руен !
Стотици населени места, в който не можете да си купите хляб на български език и не защото няма да ви разберат, ами защото няма да Ви обслужат ей така на инат !
Сега се внасят още ислямисти в страната, които скоро ще припознаят територията ни като собствена държава било то ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА или както си я нарекат !

Efekt 2

Партия ДОСТ ще е тази, която ще бъде припозната от по-радикалните елементи у нас !
Естествено тази га-ДОСТ нямаше да съществува, ако Борисов и ГЕРБ не позволиха това !
Някой ще кажат, че нещата си следват естественият ход и леко-полеко привикваме с ислямът около нас с компромис след компромис, а и сме научени, че покорна глава ислямски ятаган не я сече !
Правителството цензурира всяко изказване за очевадната истина като го формулира, че било език на омразата !
И сега какво, да мълчим и да търпим както жениците в Кьолн и Осло, както изнасилените млади момчета в Австрия?
И да четем по пресата, че съдът пуснал еди-кой си изнасилвач с мотивите, че той не разбрал, че 10 годишното момченце не искало да бъде изнасилено или както в Дания преди дни Съдът глоби жена, защото се е възпротивили докато я изнасилват !

Тук не става евроатлантически ценности дума нито за моралът, в който сме възпитани, а тук става дума за окупация, става дума за изтребление по особено жесток начин, става дума за унижение и за принизяване на по-ниски нива на който са живели дори робите в древността!
Не става дума за противопоставяне на религии, защото Християнството не се противопоставя по никакъв повод на нахлуващият ислям в Европа, а дори виждаме един вид абдикация на католическите ордени – папата изми краката на мюсюлманин !
Тази докторина за преселение на целият арабски свят не е от вчера и ролята на България е предизвестена на малцина, а защо иначе за последните 26 години в България се строяха джамии дори там където няма нито един, който да се помоли в тях !

За последните 26 години според статистически данни в България са построени повече мюсюлмански молитвени домове отколкото за 500 години турско робство и това не е клише, а е истина !
Въпросът е кого са очаквали тези молитвени домове?
Защо само на Турските инвеститори се гарантират държавни гаранции и те получават политически индулгенции, а всеки друг инвеститор е грабен, рекетиран докато напусне страната !

Никой не позволи чуждите капитали да нахлуят в страната ни и само Американски и Турски фирми колят и бесят тук ! Американските и кандаските получават най-апетитните парчета злато, добив и минерала, извори, контролът на водата, електроенергията и златото!

За златото е разбираемо, то е най-конвертируемият компонент на планетата от векове, а за водата пък се знае, че никой не може без нея тя е най-силният наркотик от първата глътка оставаш пристрастен за цял живот !
Ние от Blife.eu не насаждаме расова или етническа омраза, не търсим и религиозни такива, не провокираме към джихат нито към война или към каквато и да е форма на агресия, а ние искаме да попитаме след като ние не искаме чуждото и не сме окупирали нито една територия по света защо позволихме да ни вземат нашето ?
Вече е късно за каквато и да е съпротива, вече сме под окупация и очакваме да обявят и датата на военната диктатура !

Искаме и да Ви кажем, че колкото и да милеят някой хора за Комунизма той не може да се върне. Вече смениха не едно поколения и той просто ще бъде забравен и забранен както се забраняват хубавите неща на РОБИТЕ за да не мечтаят за да не се бунтуват !
По целият свят американската армия е посрещана с калашници, а само в България тя е посрещана тихомълком !
Забравете и за червената армия и как била посрещана като освободители, днес това е не възможно да се случи !

Ние позволихме да се превърнем в ничия земя, а на завоевателната карта няма такова понятие като бяло петно, защото то винаги е маркирано, но въпросът е дали ще пише на мястото ни собственост на USA или „Ислямска държава“ ?
Не съм Русофил нито Русофоб, аз си обичам България, но май вече нея я няма, вече сме продадени и остават само да се оформят формалностите по документите !

Изборите вече нищо не променят и нека да оставим апатията като бялата смърт да ни упои в последна предсмъртна дрямка или всеки сам решава багажа стяга и заминава, а може и да се опитаме да направим последен опит и суверена да наложи своето изконно право на пряка демокрация и заедно всички без цвят и етнос, без религиозни различия да кажем „тук ще бъде България“ и да издигнем България над всички и всичко, да превърнем страната си в една идея за която си струва да пролеем и последната си капчица кръв, но да завещаем една силна и правова, една икономически мощна България на децата си !

Как ли, ами като започнем промяната от нас самите с личен пример, граждански общества и суверена да проконтролира институциите в страната със закони еднакви за всички или да се откажем, но референдумът е едно добро начало после втори, трети и така стъпка по стъпка можем !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.