Рок концерта отшумя

Рок концерта отшумя, стадото го вече няма!

Рок концерта отшумя, стадото го вече няма!
На „Орлов мост” е тишина и никой тук не е останал !

Слави щеше да изхвърли боклука от властта, ала тук боклук остана !
700 000 се подписаха за да има референдум в страната, а химна само 250 000 от тях тук пяха !

Слави твърдо им каза, че няма такава държава, но има тук такъв народ и че вече трябва да се действа твърдо, трябва пряка демокрация за спасение на тази нация !
Правителството с МВР митингът леко саботира и доста народ до там не стигна като някой спрени, други от сцената отделени !

Медии дето са на държавната хранилка извадиха яко л@йномети и храчат и повръщат, в ефира плашат, че ще има атентати, а “патриоти” с заучени цитата и на великите мъже от друго време също със заплахи, че нещата там ще ескалират, плашиха народа на моста с орлите да не иде и колко майки и бащи се притесниха и не пуснаха децата да отидат там където ОСТАВКА крещи тълпата !
Но въпреки и напук на държавната машина над 250 000 запяха „мила Родино” в глас един, а Слави се почуства като исполин ! ИСТИНА ВИ КАЗВАМ ТАМ ИМА МНОГО АДРЕНАЛИН !
Пяха и че не са РАЯ да видим за кого ще са с бюлетина в ръка !

Efekt 2

Време боклука да изхвърлим от властта и това ще стане само с ДА, ДА и ДА на референдумът на народа време е суверенът да каже тук се слуша нашата воля!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.