Има ли спасение за България ?

 Днес има един много важен въпрос !

Има ли спасение за България ?

 

И той е ако Турция извърши инвазия спрямо България кой ще ни защити НАТО ли ?

От известно време се говори за откъсване на земи от българи и присъединяването им към Турция ! И това почти се случва иначе защо ще затварят митницата в Свиленград ? Министерският съвет направи промени в Устройствения правилник на Агенция „Митници”, с които се закрива митница „Свиленград” и се създава „Звено за информационна сигурност” в администрацията на Централно митническо управление. Това съобщиха от пресцентъра на Министерски съвет, където се проведе последното заседание на правителството за 2015 г. Това решение бе официално потвърдено буквално преди ден !

И в този ред на мисли искаме да Ви зададем един въпрос – ако Вие имате къща с двор и един ден сте хвърлили око на съседният имот и дебнете (чакате) сгоден момент да го закупите и момента се появява след като няма кой да го стопанисва и Вие го закупувате от наследниците, които не им пука какво е струвало да бъде съградено, опазено и в главите има само евроатлантически ценности накратко казано Евро пари ! Купувате го нали ? Сега да си задам и същинският въпрос – след като го закупите кое е първото нещо, което да направите – да махнете оградата нали тя само ще Ви пречи ? Та и сега става нещо подобно !

Efekt 2

На дневен ред заплахата за собствения ни суверинитет и национална сигурност, която Турция чрез нейната неосманска политика представлява се появява едва след поредния скандал, непремерено изказване(а може би съвсем умишлени провокации!) на някой турски политик, който обявява за „турски“ определени наши територии.

Сега след като нямаме разузнаване няма кой да направи анализ на параметрите на тази инвазия ! Нямаме и армия, която да защити Българската територия от пълзящият неосманизъм, които като мухал пълзи по стените и ето едната стена рухва, а скоро ще се разнесе из цялата ни къщичка ! Премиерът слънце зовящ се Бойкуоглу е известен с добре платеното си късогледство ! При него то не е от вчера, удобно не виждаше престъпността когато бе комисар, не я вижда и сега изпотрепаха всички бизнесмени и няма ден в който да не видим заглавие убит или разстрелян ! Абе Цецко нали затворихте фабриката за убийства като гледаме какво производство на трупове има да не сте отворили ваша фабрика и то май не една?

b.b.

Но да не излизаме от темата за пътят на ориент експрес и кой продаде Българският суверинитет и кой откъсва от земите на България ! Но да Ви напомня на всички, че апетитите на Турция не са само Кърджалии,Хасково и Ямбол, а апетити са и златна Добруджа и да Ви напомним и къде са концентрирани най-големите капитали на неоосманският нашественик „ Шишеджам” Тракия глас България ЕАД е собственост на турският стъкларски гигант Шишеджам, основан в България през 2004 година. Шишеджам Холдинг е петият по големина в Европа производител на плоско стъкло и заема второ място по производство на стъкларски изделия в Европа и трето в света. Заводът се намира в Търговище което се намира в централната част на Държавата и при едно разделение на етносите подкукоросано от независими депутати с някой друг чувал лири мислите ли че тази плесен няма да допълзи и до там ?

Продукцията на холдинга се изнася в над сто и тридесет държави в света. Въпросът е ако не дай си Боже успеят нашите Евроатлантици да продадат България то НАТО на коя страна ще застане на Турската или на Българската ? Отговорът го знаем всички !

0595761001384164753_0

Но има и лъч надежда, който идва не от мрачното небе на България, а е лек отблясък от една звезда, няма да Ви мъча да мислите от кое съзвездие е тя направо ще Ви кажа звездата се намира на най-високото място в Кремъл, а Кремъл се намира в Москва, а тя се намира в Русия да онази Русия за която президентът ни май намекваше, че техните солдати са били терористи, а нашите опълченци били сепаратисти да тази Русия за която Бойкоугодният ни премиер с усмивка и видимо задоволство обясняваше на Американският бизнес, че видите ли АЗ СПРЯХ ЮЖЕН ПОТОК ! Ама забрави да спомене, че е отприщил поток от Юг за който става дума в статията !

430x308

Та лъчът надежда се нарича Бургас-Александруполис и забележете тръбите му са като щит точно където са комшийските мераци !

Ето и снимка която показва от къде ще минават тръбите на Южен поток !

ee

Едно знам, че бизнесът се преориентира и дали Доган е патриот или Бизнесмен преценете Вие сами ! Когато става дума за пари няма религии, а всичко е просто бизнес от който ние можем да се озовем между две тръби, но какви тръби най-хубавите на светът, защото там където има руски тръби тероризъм няма ! Не е време да сме русофили или русофоби,а време да сме Българофили и като такива да да погледне на тези два проекта не като Руско влияние, а като на стратегически и геополитически за запазването на териториалната цялост на България ! И тогава както пише в новите учебници – БългариДнес има един много важен въпрос !  заживели мирно и щастливо !

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.