Има ли такова нещо като демокрация или сме овча нация!

Има ли такова нещо като демокрация или сме овча нация!
Има ли такова нещо като демокрация или сме овча нация!

Овча нация ли сме ?
НПО-та уж Ви представляват, Фондации грешно Ви направляват !
Хибридни войни или просто лъжи след лъжи !
Политиците лъжат като ти кажат и „здрасти“!
Един няма пари за хляб, друг се тъпче с пасти !
Национализмът се лекува с долари и евра и едва ли някой ще оспори това !

Политик и корупция означават едно също нещо, такова за което уж хората са си го избрали ама май са им го спуснали !

На върхът на тази Екосистема има друга, в която живеят други боклуци, който казват кой, кога и колко да живее, а ние на гърбовете си търпим и така ни обясняват медиите страстно, че сме били добре и щастливи, а хладилниците казват друго яче, но така днес съжителстваме си в стадото и кой са бели, кой са черни на повечето не им дреме !

Efekt 2

 

 

Идват избори и пак ще видим вълци с кожи по гърбовете слезли долу при овцете да ги увещават, че всичко ще се нареди, че всичко ще е като преди!
Кое преди не стана ясно и 26 сезона се смениха, но тези вълци не се смениха!
Е тук там има млади вълчета от котилото на онези дето ни подредиха !
Няма ден, в който някой да не Ви стриже било с данъци или такси, но така е една овца не я ли стрижеш тя маранясва и така е било и ще бъде !

Ще си поблеем, а после кротко ще си помълчим!
Прежиляме прежиляният залък или два и кротко ще си легна да спа така минават нам дните в кошарата и по горите !
Имаме си социални мрежи, правим си виртуални стада и уж се събираме, а сме по-разделени от преди !
Уж сме по-свободни ама не е така!

Можем да псуваме и вълци и пастири и кучетата даже, но някак си всичко това утихва и няма го ехото, което от урва на урва да отеква, от век на век чака ни само някой сопа после тек и толкова !

Има ли такова нещо като демокрация или и тя измислена от комунистите за да плашат овците да не бягат от кошарата тогава ! Идваме от времето когато човекът за човекът беше брат, а сега е друго – всеки за другият е враг!

Лекарят е враг и ако не му платиш и на катаджията си враг, ако не му платиш и на него и с политиците е така, ако не му дариш своят вот си враг до гроб! Оле мале пък ако вдигнеш ти глава вироглава и стадото да поведеш много бой ще ядеш !

Питам се от време на време докато паса си кротко преди десетки хиляди години когато моите пра пра отци неолитните овци са си пасели кротко дали е имало овчари с дебели тояги, питам се дали и вълците са били толкова добре дресирани ловци, питам се и дали някой ги е стригал и доил или всичко е измама, че нас са нужни овчари?

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.