Истинските изборни резултати !

Истинските изборни резултати !

София – 77 % от имащите право на глас НЕ са гласували за новия кмет

Пловдив – 83 % от имащите право на глас НЕ са гласували за новия кмет
Варна – 73 % от имащите право на глас НЕ са гласували за новия кмет
Бургас – 60 % от имащите право на глас НЕ са гласували за новия кмет
Кърджали – 75 % от имащите право на глас НЕ са гласували за новия кмет
Благоевград – 70 % от имащите право на глас НЕ са гласували за новия кмет
Велико Търново – 70 % от имащите право на глас НЕ са гласували за новия кмет

Подобни са статистиките във всички населени места в страната! Това е оценката за работата на управляващите ! Резултатите са по-трагични изборът на

Efekt 2

Президент и законотворци:

За настоящият Президент на Р. България НЕ са гласували 80 % от имащите право на глас. А за парламентарната коалиция, която ни управлява в момента НЕ са гласували 75 % от имащите право на глас Става ясно след като 80% от хората не искат да гласуват! За каква демокрация става въпрос ? Защо ни говорят глупости от типът, че те били избрани от народът и представлявали него ? КОЙ народ представляват и на кой народ от името говорят ? Президента с изказванията си уронва престижа на България и на всички Българи и така квалифицират всички държанието на държавният глава!Нима Вие сте гласували за него, че ще му държите сметка за държанието ? За него са гласували диаспорите, който не се определят в преброяването като Българи.

Защо се сърдите тогава за анти-българската му позиция ? Вашите депутати по презумиция трябва да защитават вашите интереси, но има едно НО това на практика не е възможно поради факта, че по отделно не могат да направят кой знае какво в парламента тук опираме до Партиите, те си имат кръгове от фирми и интереси и именно за тях работят депутатите ! Там се гласува под строй и грешки не стават, a e всичко въпрос на договорки и контрол над законотворците!

Там където би трябвало да се чуе най-силно гласът на народа са синдикатите, който така добре са упоени и принизени, че и там ще ударите на камък ! Всички НПО и граждански сдружения са под контрол на частни интереси прикрити добре зад прекрасни демократични заглавия и там си имат внедрени хора създадени и обучени за да яхнат една или друга вълна на недоволство пък да я разводнят, да я отложат, да размият докато тя загуби кинетичната си инерция! Съд, прокуратура, МВР,Данс,НАП,НОЙ и всички институции обслужват статуквото та чак до ВИК и ЕНЕРГО ФИРМИТЕ! Всички така наредени лостове се активизират и работят много добре и координирано за премазване на недоволството народно и по отделно на всеки индивид! Та Няма демократичен вот значи няма и демокрация има тотална мафиотска организация ! И след като 80% от всички нас не сме им делегирали права и няма и да имаме ! Медиите ще Ви казват какво да мислите, банките ще Ви казват, че трябва да сте послушни или излизате на улицата!

Та скъпи Не избиратели робството е добре контролиран процес! Оковите на бедността не могат да бъдат разчупени по отделно, но могат да бъдат скъсани само и единствено ако сме единни и тук идва мотото разделяй и владей! Нашите емоции се създават от медии и манипулации. Ние сме емоционални създания и се самоопределяме и делим на каквото ни кажат на русофили и русофоби, на леви и десни, на сини и червени, на етноси на религии, на дори на граждани и селяни и на всичко се делим и това е идеята на статуквото . А истината е, че разделението винаги е било на бедни и богати ! Богатите са тези, който наричаме Мафия, а бедните са тези към който се обръщат с думите народът !

Говорим за свобода или за справедливост, говорим за човешки права за свобода на словото, говорим ,говорим и до там. А който много говори ще се сблъска той и семейството му с така наречени лостове на властта ! Но все пак системата за да съществува трябва някой да и служи, ако откажете тя спира да работи ! Да само си говорим, но помнете, че една птичка пролет не прави! Така е, но един петел цяло село буди, бъди петелът на своята улица !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.