Истинският контрол на ДПС! Виж картата!

Истинският контрол на ДПС! Виж картата!

Не 1/3, ДПС ВЛАДЕЕ 2/3 от БЪЛГАРИЯ по тази СХЕМА: ПОМОРИЕ, кмет на ГЕРБ, 8000 гласа, 4000 на ДПС срещу…

Не 1/3 със 70 общини и половин милион избиратели, ДПС владее вече 2/3 от България по тази схема: Кметът на Поморие от ГЕРБ е преизбран с 8000 гласа, от които 4000 под строй са на ДПС. Нищо не е безплатно. Срещу услугата ДПС влиза в общината със зам. кметове, секретари, секретарки и десетки техни злодеи, които заедно с ГЕРБ смучат европейските пари.

Това се случва във всички малки общини като Поморие. Хората са казали: Когато печелиш не знаеш какво губиш! ГЕРБ печели изборите, но губи България. Ако някой през 90-те години ви беше казал, че през 2015 ще се върне авторитарния режим нямаше да вярвате. Ето, факт е. Навсякъде щъкат сини партийни секретари, които говорят само за европейски пари – проекти, обществени поръчки, схеми как да ги усвоят, разбирай откраднат.

И отдолу напират едни комсомолци от младежката организация на ГЕРБ. Намазани, нахакани, безнаказани, на които всичко е позволено, защото такова е внушението отгоре.

Efekt 2

Истинският контрол на ДПС! Виж картата!
Източник: youcomments.com/2015/

Ние от Blife.eu ще добавим, че истинският контрол и влияние на ДПС е много по-голям! Тук на снимката не се вижда задкулисните места в страната там където те ще управляват заедно с ГЕРБ, там където те подкрепят кандидатите на ГЕРБ! Става дума за хиляди малки и големи населени места ! Не знам коя партия спечели, но знам че България загуби!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.