История ислямо-българска

История ислямо-българска Стефан пройнов


Факти и цитати – мисли в стил литературен с рими, мисли и думи с чуждици. За съдът не става този материал, от сега Ви казвам господа във властта !

„Но някои не обичат да знаят за своя български род, а се обръщат към чужда култура и чужд език и не се грижат за своя български език, но се учат да четат и говорят на чужди езици“
Любима дума на вожда си остава „Congratulations”. Но си остават любими и „tebrikler merhaba“, Селям алейкум или … Алейкум селям, което се превежда като „Мир на теб“.
Едно се чудя обаче братко Българино, тези дето идат още прииждат от посока Анадола и все влизат в майчината ни утроба дали мир носят или война, това не мога да разбера?

„О неразумни и юроде! Защо се срамуваш да се наречеш българин и не четеш, и не говориш на своя език?”
Юрода говори даже още лъже и правителство дори направи с шепа родолюбци недолюбци! Даже приветстват и тези, които не говорят нашият език като им строят лагери за настаняване и ги настаняват, даже хранят ги, поят ги, развъждат ги и ги регистрират утре за да могат да гласуват и пак тези във властта да кадруват !
Тук вече Паисий прекали:

Efekt 2

„Или българите не са имали царство и държава? Толкова години са царували и са били славни и прочути по цялата земя и много пъти са взимали данък от силни римляни и от мъдри гърци. И царе, и крале са им давали своите царски дъщери за съпруги, за да имат мир и любов с българските царе. От целия славянски род най-славни са били българите, първо те са се нарекли царе, първо те са имали патриарх, първо те са се кръстили, най-много земя те завладели. Така от целия славянски род били най-силни и най-почитани…”

Така е било в друго време с други хора, с други нрави, макар тази кръв в тези вени да тече някак си се преклонихме и след 500 години съжителство и интеграция глава склонихме и сега и дума да не става, че велик народ сме били и другите народи в битки ние сме победили !
Тази гордост не е понятна на нашите деца, а сега с твоите букви учат други неща, но те не знаят за Тервел как е спрял арабските орди тогава, не знаят и че велик народ сме били, а те знаят друго днес, че американците са ни спасили от турците и че четата на Ботев е била преследвана от законната османска власт според „историкът“ Цветан Цветанов !


А самият Бойко Борисов се подписа в Анкара и с твоите думи написа БУЛГАРИСТАН и се подписа сякаш сложи печата на Сатаната и продаде ни страната !
Така днес трябва нова история да се напише за това парче земя – история ислямо-българска част първа, а втората ще е само история ислямска на държавата ни райска !

Днес други пишат историята ни свята, която вие с кръв сте написали, днес другия пренаписват без кръв, без пот, тихомълком с долари в ръка пишат и пренаписват, променят, изопачават, подменят и на края всичко се загубва що писано от преди остава друго на днешните еничари писмото, а децата се чудят и се маят и няма от къде да знаят, че народ велик сме били и че преди Европа да я има тук сме били, че първите царе на този континент са били нашите и когато ние сме имали крепости, злато и венци другите диваци са били !
Когато ти ни даде гордост с буквите на Кирил и Методи те са били племена, а ние сме били държава, но това сега лесно се забравя !
Първи сме били в Европа и първи ще изчезнем като нация и то до броени години ще ни няма !
Първи сме били и ще бъдем първият народ света, който се е погубил от глупост и простотия или тези прости дето яхнаха властта !
И така мюсюлманската инвазия е вид окупация на една нация, след нея втора, трета и няма да има друго тук освен минарета !
Затова ще кажа с някои думи Турски и аз накрая, че тези патриотични сили във властта освен да дърпат турски бабаи за пиар, а от тях народа няма да има кяр !

И сега да срешем косите на нашите дъщери и като на самодиви да вплетем в косите им пролетни цвета и да ги дадем на идващите орди като курбан, а за нас фесове или дръвник след като сме си избрали премиер дръвник да ни води с пътеводната звезда с полумесец на небосклона, но този път много се качиха на клона и може да се счупи, а счупи ли те ще паднат на земята, тук сме ние както ни наричате раята !История ислямо-българска !„О неразумни и юроде! Защо се срамуваш да се наречеш българин и не четеш, и не говориш на своя език?”

Ние от Blife.eu не говорим с езика на омразата, а на литературен стил !
Десетилетия делихте и разделяхте народа, а сега има нужда от съединение за национално спасение !
Бог да пази България, ако на тоз народ му писне, защото генът си е ген и той не може да бъде изкоренен !
Във вените ни има по капка кръв от Спартак не само та до Петко войвода кехая ! И скоро всички ще Ви кажем, че не сме рая !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.