Искам да попитам – има ли някой на който да му пука ?

Искам да попитам - има ли някой на който да му пука ? Стефан Пройнов


Искам да попитам – има ли някой на който да му пука ?
В модерните демокрации законите са написани така, че идиотите да не могат да узорпират властта, но в България е обратното !
Идиотите узорпират властта и контролът над народното събрание, а там се пишат законите такива каквито са удобни на обединените идиоти и ГЕРБ !

България е в последната фаза преди гражданска войн@ !
Хунтата на ГЕРБ заедно с обединените идиоти са хванали яко властта и няма да я пуснат за нищо на света, освен ако !
Едно АКО винаги го има и то е, ако народът не се вдигне и не помете с метлите всички управляващи от властта !

ПРАВИМ УГОВОРКА, ЧЕ ТОВА НЕ Е ПОДБУДИТЕЛСТВО КЪМ ВОЙНА ИЛИ МАСОВИ БЕЗРЕДИЦИ !

Това е една фалшива новина, имайки за цел една да покаже другата гледна точка – тази на народът, тази на пряката демокрация, на тази динамична радикална Демокрация, която е помела не едно правителство, което е дръзнало да върви срещу народът си !
Истината е, че такива динамични процеси и свалянето на хунти са се случвали в страни, в които младите са се вдигали и са помитали с младежкият си пламък закоравелите алчни старчета !
Такива притеснения няма у хунтата, щото се канят да управляват четири години както казват „пълен мандат“, не че от ГЕРБ са успявали да изкарат цял мандат !

Efekt 2

В собствената си история Бойко Борисов никога не е изкарвал цял мандат !
Но и млади хора няма вече, напуснаха страната си вместо да я спасяват те решиха да се спасяват по единично и всеки хвана посоката кой ягоди, кой марули да бере, а тук на произвола на съдбата оставиха своите семейства, домове и родина !
Та някога след 500 години кланета се е стигнало до Априлско въстание, а днес след 27 години мутирала Демокрация един митинг няма кой да направи, камо ли да се опълчи на хунтата на диктатора и обединените проститутки около него !
Искам да попитам – никой ли не остана на който да му пука ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.