И Баба Марта скоро с фередже

И Баба Марта скоро с фередже

Поредната провокация на тема Ислямизация

Появиха се мартеници с полумесец и звезда в Благоевград и естествено, че там местните са известни с това, че са патриоти и родолюбци и ще надигнат глас за това от местната организация на ВМРО веднага са алармирали и полицията, но ефект няма !

И Баба Марта скоро с фереджеснимка spodeli.eu

Скъпи съотечественици, дали провокации е имало или нямало, или е имало робство, или че е нямало баташко клане както и че е имало съжителство това все са синоними на тихото навлизане на турцизми в учебниците или подмяната на празниците и вкарването на байряма като официален празник както и това за майчиният език да бъде втори език !

Efekt 2

Безразборно строене на джамии и паметници с полумесец както и всеки опит за опорочаване на българската история, подмяната на исторически доказани факти с други, размиване на образи в исторически и литературен план днес вадят и хората от училище и след като влязоха турски песнички сега на мястото на хората да влязат и кючеците като задължителни, а те и без това вече са по дискотеките и на сватбите ни !

Това всичко ако не е плавно преминаване към ново турско робство здраве му кажи както и за здраве си вързваме мартеници та и те ще са с звезда и полумесец вече !

И Баба Марта скоро с фереджеснимка spodeli.eu

Ние от Blife.eu остро осъждаме всеки един акт на погребване на Българското, всеки един акт на поругаване на нашето и на подмяната с другото не с нашето !Време е всеки един българин да си припомни думите Всичко Българско и родно любя,тача и милея!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.