Вижте какво иска да попита Кирил Стаменов

Вижте какво иска да попита Кирил Стаменов

Публикуваме целият текст на Кирил Стаменов без редакторска намеса:

„Браво!

Британската посланичка в България одобрила назначението на Екатерина Захариева за правосъден министър! Освен това, иска да се ускори разследването по аферата “Янева гейт”!

Efekt 2

Искам да попитам президента, премиера и външния министър, като каква част от Великобритания се явява Република България?

Защо разни посланички си позволяват да дават оценка в българското публично пространство на действията на българския парламент, президентство, правителство?

Министър Даниел Митов, моментално извикай тази мома англичанка и постъпи като политик на независима държава! Отправете и предупреждение, уведомете британското външно министерство и поискайте отзоваването ѝ за намеса в българските вътрешни дела! Ако си мъж и дипломат, ако си независим български външен министър!

Ние не сме колония на Британската империя, а суверенна и независима държава според Конституцията на Република България! Стига сме се резилили вече, покажете някакво достойнство, господа управляващи!”

Ние от Blife.eu не сме сигурни, че президента, премиера и външния министър няма да отговорят на г-н Кирил Стаменов затова ще го направим ние ! Все пак искаме да напомним на нашите читатели, че Кирил Стаменов е Полковник от резерва и е изучавал Информационни и комуникационни технологии във Виенски техн. университет! Това е информацията от профилът му във Фейсбук макар че сме свикнали от него да получаваме повече отговори в стил текст и картина !

Ето и нашият отговор: Ако военните и хората възпитани под пагон имат чест и достойнство молим Ви не съдете за другите по себе си, надали изброените от Вас имат ДОСТОЙНСТВО ! Ако за Вас е било чест да се закълнете целувайки знамето на България и патриотизмът и родолюбието са били идеалите на вашето време, днес живеем в друго време ! Днес да си патриот е забранено да обичаш родината си е престъпление ! И ако вие ии хората като вас сте посветили животът си за да я има България и то днешните са се посветили да я няма България и се справят добре ! Бернард Шоу е казал : „Най-трудно е да се отговори на въпрос, на който отговорът е очевиден.”

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.