Когато чашата прелее

Когато чашата прелее


Когато чашата прелее и народът пощурее няма брат, няма сват и всеки служил на статуквото става враг!

Когато чашата прелее и народът на площадите излезе и започне „оставка“ да скандира пак ли Борисов ще иска да се кандидатира?

Банки дебнат с ЧСИ-та, а народът си мълчи! Мълчи, че вдигат му цената на тока и водата и поскъпва му храната !
Мълчи народът пред кабинета на лекарят търговец, който първо за парите пита, а после как си и бързо те замита, „следващият моля“ и карат ни като на конвейрн !

Efekt 2

Пътищата в дупки, а асфалта се топи и няма виновни, а народът мре като мухи ! Храната ни с ГМО и качество силно занижено, но какво от това, че нали пък имаме домати пълни с нитрати?

Нямаме образование и медицина, нямаме икономика, а туризмът ни е бутафория, а народът си трае и мълчи! Уволняват го от работа и пак мълчи! Има безработица, защото няма инвеститори като всички бяха ограбени от нашите управници кръвожадни !

Патриотите ни гласуват концесиите да се дават и България разпродават ! Народът си мълчи и капка по капка гневът се събира, вечер на дивана всичко се угася с една бира пред синият екран и после пак ставаме за работа победени от битовизма!

Денят ни събаря, прибираме се, хапнем, чаша бира и ти се додряма !
И така мафията управлява като пак сме бедни, болни и по-зле дори, карай животът си върви !
То пък един живот, дето е казал един графит като всеки ден се прибираш от работа като пребит !
А там горе на министъра в кабинета бандата на Бойко чете и смята как да ни прецака с нов данък – да вдигнем цената на водата, заради добавката ще е да и им сложим и Флор до Урана, нека пият те!

Контрабанда се шири и как да е народът няма пари за хляб, но намира за комара да изтърка някой друг билет !
И така докато чашата прелее и народът пощурее тогава ще има „до стената застани и в името на народа присъдата ти вземи“!

Но докато има такава уродлива Демокрация надали ще има по-заспала нация, за съд народен забрави и биричката пак си отвори и на дивана си полегни, пусни ти синият и те ще ти кажат за новият матрак и как нов кредит си вземи и още такси, още вноски на плещите си носи!
И така животът си върви докато чашата прелее!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.