Робско стадо мълчаливо

Робско стадо мълчаливо


Робско стадо мълчаливо
Ние сме робско стадо мълчаливо, а овчаря от вълците ни пази и никой досега не се усети, че вълците ни убиват самият овчар !

Робско стадо мълчаливо, това сме ние, ето на виж какво се случва с другите стада у нас ги колят ей така, но в Румъния не е така и в Гърция стада се разбунтуват, но милиардите им опрощават!

В Румъния затворите са пълни с овчари и пъдари, и вълците им са там, а в България обаче нагли, лъжат ни без капка срам !

Efekt 2

28 години вече няма нито един овчар в затвора, няма и един ветеринар дори, а пак се стягат за избори !
Робско стадо мълчаливо заслужило оковите си то щом никой не протестира значи заслужава си съдбата !

Защото щом робът не се бори за свободата значи си заслужава съдбата !
Дали сме стадо или не какво тук значи някакъв епитет щом сами сме си избрали да сме роби и да живеем като долни твари?
Срам ме е, че с тези думи Ви наричам аз някога!
Клетва за страната си съм дал да я браня от врагове отвътре и отвън, но вътрешните врагове са много и ние щом безмълвно седим така на нацията си вредим !

Време е за национално опълчение на жълтите павета да се съберем и да покажем на овчаря ни страхлив, че не сме нито овце, нито роби, нито електорат, а ние сме народ, който от векове е оцелял !

От хиляди години сме на тази земя и не ще я продадем за нищо на света, не ще траем робските окови, не ще търпим този геноцид, защото ние сме чеда на храбрите войводи на смелите прабългари, на безстрашните тракийци и на мъдрите славяни, а как от тези гени нищо ли не ни остана?

И така 1300 години оцеляхме не като безмълвно седяхме, а бяхме с мечове и копия в ръка бяхме заедно и затова!
Пръснахме се по света, младите и силните са в чужбина, а тук останаха неколцина и системата малко по-малко ги убива !
Време е да кажем „не сме роби нито пък рая“, време е да спасим нас и нашата страна!

И ако някой мисли, че сме длъжни заради дедите наши той греши, длъжни сме заради неродените ни внуци на тях е важно какво ще завещаем – свобода или вериги за нашите деца!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.