КОД „БЯЛО, ЗЕЛЕНО, ЧЕРВЕНО” В ЦЯЛАТА СТРАНА !

протести
Протести
КОД „БЯЛО, ЗЕЛЕНО, ЧЕРВЕНО” В ЦЯЛАТА СТРАНА

МВР е разпратило призовки за справки на активистите на патриотични формации и националистични фракции в цялата страна и днес вместо да са на протест пред Народното Събрание те ще бъдат в РДВР-етата ей тъка за да бъдат осуетени мераците им да присъстват на Балканската буря !

За сега потвърдени са случаите на разпратени призовки в градовете Варна , Бургас и Видин, но ние смятаме, че има такава практика и в други градове за който ние не знаем !

Efekt 2

С различни хватки и прийоми МВР ще осуети всеки порив на патриотизъм, всеки изблик на Българщина и всяка родолюбива страст!
Ние Blife.eu предупреждаваме всички, който ще пътуват от дълбочината на страната да тръгнат по-рано, защото всички големи пътни артерии в страната ще бъдат осеяни с МВР патрули, който масово ще спират автомобили, микробуси и автобуси с една единствена цел УЖ проверка на лични карти !

Тези проверки ще бъдат синхронизирани с щабът на МВР в София и всеки поименно ще бъде записан !
Така в София ще знаят кой и от къде е тръгнал на протест, а по-будните за който в София имат информация ще бъдат проверявани многократно и така доста ще пропуснат протестът !
Ние от Blife.eu ще продължим да следим темата и да отразяваме какво се случва в страната !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.