Николай Цонев: Гледайте Президента, сещайте се за премиера !

Николай Цонев
Николай Цонев

Цонев за Фрог: Преди да му отреже главата Борисов хвали Плевнелиев
Има скрито напрежение между Борисов и Цветанов, тъй като Цветанов смята, че трябва да заеме мястото му. Премиерът и лидер на ГЕРБ се чувства предаден от Цветанов. Борисов действа по тодорживковски спрямо президента Плевнелиев – преди да му отреже главата, го хвали. Това казва за Фрог бившият министър на отбраната и лидер на „Нова алтернатива” Николай Цонев, коментирайки интервю на премиера.

Има скрито напрежение между Борисов и Цветанов, тъй като Цветанов смята, че трябва да заеме мястото на Борисов, поради това че той познава всички партийни структури. Да си припомним и това, че когато през годините в ГЕРБ се решава някакъв кадрови проблем, Цветанов винаги е поставял въпроса ребром: „Или моят човек, или аз…”. И Борисов се е съгласявал. И той знае, че по структурите в страната повечето са верни на Цветанов. Той си вярва, че му се полага да е лидер на партията и дори , че трябва да бъде издигнат за президент. Не е случайно и това, че в интервюто вчера Борисов намекна и дори направо си го каза, че Цветанов няма да бъде кандидат за президент. Ясно е, че като резултат от това напрежение между двамата Борисов се чувства предаден от Цветанов. Навярно има някаква неизвестна зависимост между двамата, за да се държат заедно. Нарича Цветанов „мотор” , но има ли вече някой , който да вярва на Борисов в тази държава?, казва още Николай Цонев.

За президентската кампания Борисов говори малко по тодорживковски. Винаги , когато се гласи да отреже някоя глава, той го хвали. Та такава е ситуацията със суперлативите за Плевнелиев, коментира той предстоящите президентски избори. Според него в други страни такива кампании продължават с години, а при нас кандидатите се обявяват два-три месецза преди избора.

Efekt 2

Ако не каже , че малките партии и контрабандистите готвя преврат срещу него, трябва да признае, че обществото иска да се смени статуквото, иска по-голяма прозрачност, иска да се спре контрабандата, за която Борисов заблуждава, че е спрял, коментира Цонев.

Аз не знам дали Пеевски си е заминал, или не. Има ли някой съмнение, че който играе комбина с Борисов, след това ще изгори. Случва се с всички, които са били с Борисов. Така или иначе моделът # КОЙ няма да бъде загърбен от Борисов и ще се намерят заместници на Пеевски, смята лидерът на партия.

Направи ми впечатление заканата на Бойко Борисов към корумпираните в ГЕРБ и към министрите му. Ако той реши да изпълни това, то той трябва да започне първо от себе си и от Цветанов, категоричен е той.

Аз от две години твърдя, че липсват 1200 офицери в армията и най-после Ненчев е разбрал това. Казал съм го – когато човек започне да говори глупости в сферата, която му е чужда, не можеш да го спреш, коментира накратко и любимата си тема за армията бившият военен министър.
Източник: frognews.bg

Ние от Blife.eu  ще допълним, че Николай Цонев говори за напрежение в ГЕРБ 2, което прозира и в други действия в подкрепа на тезата му !
Вицепрезидента Маргарита Попова е категорична, че е недопустимо когато сме заплашени от терористични удари, да се говори срещу Кремъл, срещу Франция, или срещу Великобритания! Самата тя не веднъж се разграничава от идиотските изказвания на Президента ! Тази политическа мимикрия цели Борисов да се отърве от негативите на Росен Плевнелиев!

Но Тук имат разминаване с истинският създател и истинският лидер на ГЕРБ – Цветан Цветанов. Той е действителният лидер на ГЕРБ, лично създал всяка една структура, лично назначил всеки и лично бил във всяко едно населено място било то и без джамия !
И Цветан Цветанов иска да застане на мястото си на трона, а Борисов, който бе рекламното лице на ПП „ГЕРБ” до сега също носи негативи на ГЕРБ и Цветанов вижда това. Той има уникален слух и чува шушукането на хората в партията и нима гафовете на Борисов са по-малко от тези на Плевнелиев, нима Бойко не загуби харизмата си и се превърна в най-мразеният в страната! Това, че ГЕРБ може да бъде свалена само от ГЕРБ до някъде е вярно !

И архитекта, създателят и истинския идеолог на ГЕРБ е Цветанов и той не иска да бъде вече втора цигулка !
А рекламното лице Бойко иска Цветанов да му е подръка там в партията, защото той я познава из основи!
Тази година имаше и още една индикация, че Бойко губи контрол над ГЕРБ и това бе декларацията, с която се бяха обявили всички депутати от ГЕРБ за премахването на двама министри от сделката на Бойко с ДСБ и РБ веднага по медиите излязоха заглавия, че била символична !

edededededed
А Цветанов обяви, че знаел за намеренията на колегите си преди Борисов !

Това са ясни индикации кой кой е в действителност в ГЕРБ 2 и че дори Борисов да прави политическите сделки за министерските кресла и порциите във властта Цветанов е този, който пренарежда шахматната дъска !
Сивият кардинал на ГЕРБ 2 е Цветан Цветанов и ако днес говорим за главата на Президента Росен Плевнелиев то скоро ще заговорим за главата на Бойко Борисов !

Цветанов няма да забрави как Борисов го бе продал с диагноза 4 години затвор !
И днес когато предизборно се раздават картите на политическите играчи Николай Цонев лидер на ПП „Нова Алтернатива” индирекно намекна, че Цветан Цветанов има повече АСА от Борисов !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.