Кой е бял, червен и розов генерал !

Кой е бял, червен и розов генерал !


Не онези дето построиха България, дето я изградиха с пътища, фабрики и колхози онези, които издигнаха училища и болници, онези, които направиха така, че да няма гладни и бедни, да няма разделение, да няма омраза, а всички да бъдат другари и другарки !

За всичко са виновни тези чавдарчета и пионерчета, който дойдоха и си помислиха, че всичко държавно и народно им е бащиния !
Те са виновни за всичко !
Днес приказки от типа, „който не скача е червен“ не са уместни нито, че генерал Румен Радев бил червен генерал !

Сега фактите говорят друго !
Първи факт: Румен Радев е получил генералското си звание през 2007 г. и не е бил никога член на БКП или на БСП. Докато Белият генерал се оказа с червена жилка. Бойко Методиев Борисов е произведен за генерал през 2001 г. и е бил член на БКП.

Efekt 2

Румен Радев няма никакви криминални петна в историята си нито червени такива !

Докато червеният генерал – белият, който по никакъв начин не е заслужил пагонът си нито е бил военен, нито изпълнявала мисии, нито нещо за родината да е свършил, а просто спуснат като парашутист в системата на МВР като длъжността му е била платена от Сретен Йосич, който в последствие е бил продаден от Бойко Борисов както говорят едни от малкото свидетели живи от онова време !

И докато генерал Радев е защитавал родината Бойко Борисов е защитавал мафията !
Докато генерал Радев е сдържан и възпитан, и владее няколко езика, има и няколко висши образования !
То вторият владее няколко мафиотски бизнеса, езици не му трябват, защото винаги има преводачи – силни, натренирани и обясняват ясно, точно и кратко, абе имат подход хората !

Дето се казва генерал Радев има богата биография, но тук Бойко има далеч по-богата биография само дето няма живи да кажат какво е било !
Но сега след като става ясно, че генерал Радев не е червен и не е комунист възниква един въпрос – колко е бял Бойко и колко е червен?
Защото е закърмен като чавдарче, но после е отгледан от бялото и сега тази симбиоза може да се определи само като розова !
След история на флуидни страсти и изконсумиране на народната любов с кмета на Симитли Борисов все повече излиза от бялото и се влива в розовото ! В крайна сметка Борисов ще влезе в историята като най-евроатлантическият минал под дъгата генерал !

А мине ли човек веднъж под дъгата, има ли значение дали е бил комунист или не?

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.