Магарешки пак изрева !

Магарешки пак изрева !


ИЗВЪНРЕДНО! Марешки изригна срещу Корнелия Нинова и Станишев: Защо ме каниха на „Позитано“ и ми оказваха натиск! Колеги предупредили бизнесмена, че ще свърши като Ваньо Танов
Корнелия Нинова и Сергей Станишев в момента държат държава. Нека кажат защо ме каниха на „Позитано“ и ми оказваха натиск. Това бе по времето на кабинета на Пламен Орешарски. Защо използват удобни журналисти като Валерия Велева. Тя идваше в офиса ми и искаше пари, за да имам медиен комфорт. След като спрях да плащам, пак се почна. Това обяви пред Нова тв бизнесменът Веселин Марешки. (магарешки)
„Постоянно ми подхвърлят заплахи, че ще свърша като Ваньо Танов. Сега пак проверяват моя бензиностанция. Крадецът вика дръжте крадеца. Но ме заплашват. Няколко пъти съм дочувал, че ме последва съдбата на Танов. Това го има към мен в различни сайтове. Подсказват ми: „Не те ли е страх…“ Това съм го чувал от хора от бранша. Те ми го подсказват“, обясни той.

Попитан относно лошите горива, той каза, че те се бъркат в базите. „Аз нямам бази. Аз купувам от търговци на едро. Нали скоро говориха за 35 танкера, пристигнали във Варна. Дано и аз да имам някой ден бизнес с горива с танкери. Целта е да влизам в обяснителен режим. Имам десетки проверки. Над 50 проверки. Горивото при мен е с най-високо качество. Всичко е нормално, а клиентите са доволни. Не мога да изнасиля хората, за да дойдат да ми дават парите си“, каза той.

Валерия Велева се включи с право на отговор и каза, че е имала договор с Марешки във връзка с предизборната компания и нищо повече. Тя уточни, че всичко е прозрачно.
Източник: ПИК

Efekt 2

Магарешки

Ние от Blife.eu ще допълним :

Магарешки пак изрева !
Изрева така, че да го чуе цяло село, ама някак си е неистов този вой ! Бил рекетиран от БСП, бил заплашван, че щял да свърши като Вальо Танов !
Вальо Танов е от правителството на Бойко Борисов и ако някой му е помогнал да се пресели в отвъдното е бил самият бащица или по-точно по негово нареждане !
Така Танов знае за Мишо Бирата и за много други далавери и резки промени на собственост и капитали !

Магарешки говори абсолютни глупости за горивата дето купувал, че не знаел какви били и друг ги бил бъркал !
То си има стандарти, а ниската цена предполага и ниско качество и ако той продава ментета за да се пребори за цена знае много добре какво продава, но дали ще са лекарства с изтекъл срок на годност или фалшиви горива, дали ще са опорни точки и поръчково храчене Магарешки продава добре !MARE6KI-BOKO

Абе добър търговец е, а търговците са на пазара и дето се вика много приказки на пазара !
И така стига с тези магарии г-н Марешки, защото скоро ще започнат да ти викат Магарешки заради магариите и циркаджийските лъжи и манипулации !
Всички искате да Ви вярва народа, а само глупости и манипулации от устатата Ви !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.