Кой уши байряка на чист майчин език !

Кой уши байряка на чист майчин език !

Отговорът на този въпрос може да се даде само на езикът на омразата!

Грозно и брутално ДПС стартира кампанията си!Провокацията е насочена към Българското население с гаврата по една от най-българските патриотични песни като Кой уши байряка!Да се изплюеш на Българското и да покажеш, че можеш да правиш каквото си искаш безнаказано е поредната показност на власт !В други времена и друго време сигурно присъстващите вече щяха да са по затворите !Но днес управлява ГЕРБ и ГЕРБ не предприема нищо, защото не иска или е собственост на ДПС този въпрос ще ви го оставим за домашно ?

Кой уши байряка на чист майчин език !
Местан и президента първи инициализираха да не се говори с езикът на омразата и че всички който говорят на него ще си понесат заслуженото !А ДПС какво ще понесът за това ?
В страницата Само за Истински Българи във фейсбук можете да видите цялото ВИДЕО:
www.facebook.com/Samo.za.Istinski.Balgari/videos/

Efekt 2

Скъпи читатели в коментарите няма да чуете друг език освен на ранените Български патриоти!Няма да чуете друг език освен езикът на Ненавистта изкуствено създавана от ДПС!Това е нагледен пример как се прави по изкуствен начин неетническо напрежение и КОЙ е виновен за това !
Екипът на Blife.eu ОСТРО ОСЪЖДА ПОВЕДЕНИЕТО НА НА ДПС!ОСТРО ОСЪЖДА И ЛИПСАТА НА ДЪРЖАВНИЧЕСКО ДЪРЖАНИЕ В УПРАВЛЯВАЩАТА ПАРТИЯ ГЕРБ !

За такива патриоти малки като нашите приятели от страницата Само за Истински Българи прокуратурата се самосезира !Но за такава проява Българската прокуратура няма да се самосезира нали ?Скъпи приятели това е едната страна на монетата, за другата можете да прочетете в ПОД ИГОТО на Иван Вазов ! Бог да пази България !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator