Борисов Бойко: Кой ще е президент 2016г.

Борисов Бойко
Борисов Бойко

И сега какво Местан май щял да си мери пикалото с Борисовият Бойко !

В пресата има заглавия, че и двамата щели да стават президенти ама не стана ясно къде на Анкара или на Америка ли, или на България !
Докато Борисовият Бойко показваше на турците в Кърджали, че е тяхната снаха и сърбаше турско кафе, а Местан му беше като Шербет на душата да гледа снахата, че видиш ли с нашите гласове можеш всичко да правиш в Булгаристан.
Днес май ще се мерят рязани и не рязани епитети !

Въй машала, то освен Цигани под строи и Турци, има ли други гласове за ГЕРБ?

Efekt 2

Борисов
Май има още някой друг такъв пак под строй, на сила доброзорно дето е пуснал бюлетина заради насъщният за да не остане без работа в общината !

Та Борисовият Бойко нещо пак изтрещя, а хората вече не искат да го гледат.
Добре че си купи някой друга слугинажна медия, която да ни занимава как ГЕРБ открили БЕЗПЛАТЕН уаерлес в градинка в Бургас или пък, че Цветан Цветанов дарил 10 000 лева за изграждането на молитвен дом, сиреч джамия щото малко ги имаме, че и той как мислил за избирателите си !

Bojko

Калфин хвърли оставка бързайки, че паметта на Българите не била толкова къса и щял пак да се пробва за Президент, а кухите лейки да ме прощават госпожите, са си пак на този хал и както би казал Доган „със същият Зор“!
Той пък Сокола щял пак да разпери криле над родното ДПС ама нещо бая се отцепиха от там, но пак иначе след като Ненчев се озъби на Москва, а сега посочи среден пръст на НАТО – СИОР нямал да си плаща борча. Каза трябвали му тези пари да си лети я до Полша, я до други страни !

ddde

Иначе пък депутатите казаха на Слави, да ама пък угасиха мониторите в Парламента да не слушат журналистите каката зад микрофона дето с бабите се снима !
В таз държава пълен цирк е днес! Циганите от клането в Раднево казаха „искаме да си ходим у нас, набедени сме, невинни сме !
Корнелия Нинова ще стяга редиците на партията столетница ама няма смени по села и градове и ако е пак с тези, благодаря НЕ!
Радан ваучери раздаде на психодесните си художници и те започнаха пак да драскат с боички по Руските паметници тайно нощем самички !
Първанов намекна за ДПС, че било Фирма!

fffdf

А добър ден, открил е топлата вода и забравил за порциите във властта !
Патриотите с гащи при нозе продължават да са на колене пред Борисовият Бойко и уж правителството да крепят ама то се клати като на коча скортуалните торби, а държавата се тресе!

Стачка има и в БДЖ и как така медиите съобщиха, че в товарните вагони май са празна и пари няма когато всички искат да ги купят – фирми куриерски, Батковци и всеки иска пари лесни !
От Атака Слави набраха, ей всички пазят Олигарският Рай !

А Динко Вълев също като Батман се озовава по сигнал дето продават хероин и каптагон!
Пак има набити, но този път от БХК не взимат страна ! Иначе всичко си е нормално в страната, сега и фолиото ще поскъпне и съветват ни да си опаковаме портфейлите, защото крадели със скенер парите от джобът ни!
Мале та тези са по-лоши от правителството бре !

Иначе пък кмет простреля бившата си секретарка за капак.
Така в политиката днес си с един, утре се стреляте та и с кафеджиите от Кърджали – днес си пиете кафе, утре си мерите пикалата, а да видим до къде ще стигнат на Местан пипалата !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.