Коя независимост трябва да празнуваме у нас

Коя независимост трябва да празнуваме у нас


Коя независимост трябва да празнуваме у нас
До къде стигна падението на България ! ВИЖТЕ кой са нашите кумири и идоли днес !
Куриозна снимка от Велико Търново се появи в социалната мрежа. По време на празненствата за Независимостта на България се появи странен субект.Коя независимост трябва да празнуваме у нас

Мъж в индиански костюм, пера и лице, обагрено с цветовете на българския флаг, стана атракция в празничния ден. От снимката става ясно, че хората възприемат добре шегата и дори се снимат с мъжа. Чия Незамисимост празнува индианецът, не е ясно.
Културният шок идва броени дни, след като бивш политически активист на СДС се появи в Деня на София с индиански атрибут.Коя независимост трябва да празнуваме у нас Екип на Канал 3 първи засне скандалната проява по време на официално събитие за празника на столицата.
Дали има тайно индианско общество, решило да демонстрира любовта си към коренното население на САЩ в ключови градове на страната, тази конспиративна теория все още е под въпрос. Ако това е факт – да се готвят Плиска и Преслав.
Източник: kanal3.bgКоя независимост трябва да празнуваме у нас

Ние от Blife.eu питаме това поклонничество към Винету, вождът на България, ли е или просто поредното слагачество към нашият колонизатор САЩ?
Ние питаме нашите соросоидни подлоги знаят ли изобщо какво е станало с индианците, изобщо?
И трябва ли да празнуваме денят на независимостта с такива пера и перушини или си имаме наши одежди и носии?

Efekt 2

До къде стига падението на страната ни, до къде стига и поклонничеството ни и все въпроси, които остават без отговор !
Въпросът днес е Коя независимост трябва да празнуваме у нас?
Има ли смисъл да се празнува този празник като изобщо не сме независими или пък напротив нищо независи от нас или трябва да променим това?
Днес децата ни празнуват Хелоин и не се чудете, ако внуците ни утре празнуват победата на САЩ над Извънземните !
И те не са виновни, че са нямали родители, които не са им обяснили, а ето защо заплатите на Учителите ще растат за сметка на родолюбието !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.