Хранениците на ЦРУ у нас

Хранениците на ЦРУ у нас
Те са много, но една част станаха известни. ЦРУ купува депутати, политици, журналисти, учени за така нареченото влияние.

Тоест – като им свирнат ,те хукват по жълтите павета или по телевизиите да объркват клетия и смачкан народец, да му внушават колко велики сили са САЩ и НАТО/ едно и също!/ и какъв омразен диктатор е Путин. И как всеки момент Путин ще влезе в Каспичан и ще ни разкаже играта.

ЦРУ наистина не са върха на интелигентността, но на тях не им пука. Имат една фондация, която я тяхна: Америка за България. Формално се казва, че парите се дават за някакви си ама невероятни проекти – трънки! Така преди 15 години наброиха 350 хиляди долара на най-озъбения президент Петър Стоянов. Така ЦРУ му осребри неговата кучешка вярност по време на войната на САЩ срещу Югославия.

А парите бяха дадени защото нашият Пешо от Фелибето чел…лекции. Ами такива лекции, мамата си трака… пред двайсет –трийсет наши емигранти насила докарани. Така работи най-мръснишката централа – ЦРУ. Един такъв агент за влияние е онова бивше министерско недоразумение Христо Иванов. За САЩ той е ценен агент за влияние и за прокарване на чужди интереси .

Efekt 2

Бившият правосъден министър Христо Иванов – Бойко защо го назначи, защото зад него е САЩ! И този продажник наскоро стана ясно, че е получил 1 184 760 лв пак от „Америка за България“ по проект, озаглавен „Гражданско общество и демократични институции“. Ах, този тъпанар, дето не е могъл да си вземе адвокатския изпит, ще прави мащабни проекти – лапайте патки ябълки!

На него му се дават, защото това брадато недоносче в правото беше активно за свалянето на Орешарски. А някой съмнява ли се ,че САЩ стои зад тази „народна” протестна вълна? И не се чудете ,че това е най- мръсното русофобско куче ,което го канят навсякъде по телевизиите – защото така им нареждат. Ето го: един от системните разпръскватели на неистини и псевдоанализи у нас, експосланикът на България в Русия Илиян Василев също бе ощастливен с 228 250 долара, за да бди над регионалната геополитическа среда и „да изследва възможностите, които актуални промени предоставят на страната”. Като види камера и първата му приказка е срещу Русия и Путин!

Ех, мама му стара какъв демократ беше пияндето Елцин, при когото американците си шетаха както си искат из Русия, и какъв диктатор е Путин, щото ги изрита, стегна армията и върна самочувствието на руснака.

Ах, за всеки мръсен предател на България се намират благородни мотиви – те работят по проекти, продажниците.

Опаа, ето го онова демократично недоносче, храненикът на ЦРУ, вечният абонат на гладни стачки – Едвин Сугарев. И той си е на хранилката на ЦРУ и Бойко, за да се отърве, го натири … генерален консул в Ниш! Още една ясла –държавна! Та този нещастник от гражданското сдружение „Либертариум“, чийто председател е хронично гладуващият Едвин Сугарев – тоест нашият герой, получава близо 300 хиляди лева до 2018 година, за да документира и изследва „историята на корупцията в България“. Представяте ли си каква история ще напише, като и преди, и сега е държавен храненик!

Вие защо си мислите че Плевнелиев така нагло плюеше Русия? Ами за да има служба след като излезе от Президентството. Този палячо вече я има, сигурна му е. От кумува срама чакат да минат няколко месеца, иначе стават съвсем жалки.

Както и на другия палячо от първия кабинет на някогашния член на БКП Бойко Борисов. Помните ли го онзи , дето скочи дори срещу баща си, защото баща му е външен разузнавач: бившият външен министър Николай Младенов! Това мекере си строши краката от бързане да докладва през 2012 година, че задачата за спирането на АЕЦ „Белене“ е изпълнена! Освен длъжност от САЩ, те му превеждат и скромните 129 400 лева. Задачата му е „да се бори с остатъците от комунизма в България“.

Но това са джобни парици…Мекеретата са щедро заплатени! Дори и медийните: сайтовете – capital.bg и dnevnik.bg получиха от „Америка за България” 3 милиона лева за две години (до 2017), а с още три милиона за същия период от време се уреди и сайтът Медиапул. Всички, които познават империята на Прокопиев, няма начин да не се възхитят от мотивацията на фондацията. С долари се купуват не само ченета, но и съвести, купува се честта на България! Това са само някои, колко ли още има на американска ясла?

Стефан Северин, pogled.info

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.