Край на строежът на джамии у нас !!!

Край на строежът на джамии у нас !!!


Кой е новият супер герой, който ще спаси светът от ислямът ?
Той е добре познат на децата, но от известно време и възрастните прибягват до неговата магическа сила !

Във все повече страни хората подхвърлят прасета на терена на строежите на нови джамии.

ANGOLA-BANS-ISLAM
След нечовешките престъпления на мюсюлманите в Африка, които остават ненаказани и даже се радват на покровителството на Американската администрация, Ангола първа в света забрани исляма като официално вероизповедание и започна да събаря джамиите в страната. В решението на правителството ислямът е окачествен като секта. Крайната мярка бе обявена от министъра на културата Роза Крус и Силва.

Efekt 2

2350Ijoba Angola Dide Ogun Si Islamu
В съобщението обаче се посочва, че макар ислямската секта да остава извън закона, храмовете й няма да се пипат, а само ще бъдат закрити за неопределено време. Въпреки това с багери и фадроми сринаха някой от тях в столицата Луанда. Заедно с исляма страната обяви извън закона и още дузина секти много от които си служат с магии и причиняват човешки жертви.
И пак с помощта на силата на Прасчо в Испания, но бе успешно апробиран друг метод за борба с ислямската напаст – погребване на прасенце на терена на строяща се джамия с предварително разливане на кръвта на животинчето по терена .
След като протестите на гордите граждани нa Севиля не дадоха резултат, те не по съвет на мечо Пух, а просто знаейки, че на земя осквернена от свиня джамия не се строи според корана и те просто заровиха едно свинче на мястото на строителната площадка и уведомиха медиите за „злодеянието“ си, допълвайки информацията със снимки от погребалния ритуал. Строежът на джамията е отменен.

 

PIGS-vs-MOSQUES-Toouse-telegraph
Методът не е нов. Още през 2011 г. той бе успешно приложен в Швейцария Погребението бе отразено от CNN:
Ние сме израсли с образа на розовото прасенце, любим герой от детските книжки, нали? След кучето, прасенцето е най-добрият приятел на човека, а то ще ни помогне и сега, казват швейцарците. След усвояване на добрите практики този начин на борба с мюсюлманската агресивност бе успешно приожен в ЮАР и на други места на Африканският континент.

През 2012 г. гражданите на област Тулуза във Франция спряха строежа на джамия в градчето Монтобан, където мюсюлманският терорист Мохамед Мерах (дете на „бежанци“), изби маса хора в стремежа си да живее според повелите на Корана. Строежът на джамия тъкмо в този град не бе нищо друго, освен гавра с травмираните от мюсюлманското престъпление граждани.
Те подхвърлиха глава на прасенце на мястото на строежа, като преди това разляха кръвта му наоколо.

Според британския в. „Телеграф“ мюсюлманската и еврейската общност в областта са изразили крайното си възмущение в местните медии. Но строежът на джамии е спрян.
В миналото нашите пра-прабаби и дядовци са вързвлали по едно парче сланина на чучурите на чешмите и на ведрата на кладенците и така по този начин са принуждавали цели села да се изселят и да останат чисто български!

skinheads-2
Ние от Blife.eu не говорим с езикът на омразата към тези дето си бърборят на майчиният си !
Ние говорим на чист литературен език, изнасяйки малко факти !
Автор : Мечо Пух и компания !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.