Краят на Ердоган или на кратко „Конец фильма ”!

Путин и ердоган

След като трима израелски туристи бяха убити в Турция Израел се обърна официално към своите поданици да напуснат незабавно Турция !
Това може да означава само едно: Америка е използвала за своите планове Ердоган и сега и той ще бъде употребен като Ислямска държава и е един продукт на ЦРУ на който му изтича срокът на годност !
Скоро ще започнат масови атентати в Турция !
Естествено това всичко е заради Владимир Путин, защото той спря бизнесът на Ислямска държава и Ердоган от който се облагодетелстваше САЩ !
В бизнесът няма приятелства, а има интереси и докато Ердоган и синът му даваха пари на ИД, а ИД ги даваше на САЩ за оръжие всичко бе ок, но се появи лошият Путин, който обърка схемата на Ердоган !
И след като самозабравилият се Ердоган може да сваля самолети и да нахлува в други държави, да извършва нечуван геноцид над Кюрдите и пълна медийна и деспотична диктатура на своят народ, и след като Ердоган си позволяваше да се меси директно в политиката на другите страни като България, Кипър и Сирия, и след като се държеше настъпателно и завоевателно спрямо всичките си съседи е време да си плати цената !
Цената не само той ще плати, а и онзи народ, който той управлява !
Защото по време на кървавите атентати умират цивилни и мирни граждани, а не политици нали ?
В България имаме една поговорка, че комшията бил най-големият роднина, защото каквото и да ти потрябва първо при комшията отиваш за помощ!
Равносметката:
Ердоган се постави в изолация от комшиите си !
Ердоган не е нужен на САЩ вече !

Ердоган си позволи да извива ръцете на Европа в момент когато тя има проблеми, който пак Ердоган и е създал като потокът от пришълци, който е дошъл там пак от Турция!
Ердоган едва ли не обяви война на Русия !
С Армения нещата са на нож!
А с Гърция са на ръбът на търпението !

Efekt 2

Само една покорна малка България с правителство от ибрикчии все още го подържа, но не народът, а правителството !
Но най-голямата грешка на Ердоган, която можеше да направи е да тръгне срещу евреите!

Да Евреите, тези който плащат всичко в този свят, тези който управляват борсите и икономиките, тези който притежават медиите, тези който печатат парите и да същите, тези който плащат МИРЪТ и ВОЙНИТЕ на този свят !
Вчерашното обръщение на Израел означава само едно: Това е краят на Ердоган и ако някой не го е разбрал то само почакайте и ще видите каква каша ще настане в нашата съседка !
Има една еврейска поговорка „ако видиш евреин да скача през прозореца на висока сграда скочи и ти ще изкараш пари” !
Та днес, когато от Израел казват „Напускайте Турция” трябва всеки, който не живеещ там да се замисли и веднага да напусне Турция, защото утре може и да е късно !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.