Левитация на ЕГОТО

Левитация на ЕГОТО


Левитация на Егото или как Борисов влезе в небесното царство!
Европредседателството и срещите у нас на които се кове бъдещето на Балканите! Бойко се къпе в слава като всички световни медии са вперели обективите в него !

Борисов се рее, той не върви, Борисов лети и това е левитация на егото! В същото време протести тресат страната ни и какво от това, обективите обичат Бойко !
Един път Европейските геополитически играчи са дошли у нас !

На всеки 100 метра полицай по булевард като в България естествено всички са командировани в София, но не познават града и мястото на което са позиционирани !
Служителите на МВР са въоръжени с телефони, семки и вода и търсят сянката, а дори процентът мъже и жени превесът бе на страната на дамите !
НДК окичен със снайперисти и всички там са предупредени да не отварят прозорците си камо ли да надничат от тях !

Efekt 2

Всички мерки са вземат за да се подсигури сигурността на високо поставените политици, но не от нашите служби, а от чуждите естествено !

Медиите са вперели очи в Бойко и Европейските лидери и всички теми с обществен интерес са спрени за да може Борисов да се напиари !
Дали Борисов 3 скоро ще се приземи? Най-вероятно скоро ще разберем !

Но едно си баба знае, друго баба бае, а Борисов досега никога мандат цял не изкарал!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.