Аз искам да ми сложат чип

 Аз искам да ми сложат чип

Как се стига до това да кажеш: ”аз искам да ми сложат чип”!

 

Елементарно е, вижте как ще пожелаете сами това да се случи !

Efekt 2

Компанията ”Аплайд Диджитал Солюшънз” (АДС) съобщи, че Бразилия и Мексико са започнали да имплантират произвежданите от тази фирма микрочипове под кожата на деца.АДС пуска на пазара работещи на високи радиочестоти микрочипове с размерите на оризово зърно, които позволяват да се следи абсолютно всичко – от стоките, до хората. Това чудо на техниката се нарича „Веричип”.Още на 23 октомври 2010 г. министерството на отбраната на САЩ съобщи, че

започва да използва радиочестотни идентификационни устройства, а през тази година започна тяхното приложение при стоките в най-голямата американска търговска верига „Уолмарт”. Няма съмнение, че скоро ще бъде направен опит „Веричип”-овете да се използват за следене отначало на децата, а по-късно и на възрастните. Министерството на отбраната твърди, че те позволяват по-ефективно да се правят отчетите на армейското оборудване и инвентар и затова те

ще бъдат прикрепени към всичко, с изключение на пясъка, чакъла, течностите и др. подобни. Засега на войниците чипове няма да се имплантират. Но – в крайна сметка това се отнася засега за САЩ. В други страни обаче „Веричип” вече широко се използва за следене на хора.АДС има програма, която в превод означава „Веридете” В рамките на тази програма с помощта на шприц под кожата на децата се имплантира „Веричип”, който изпраща радиосигнали с честота 125 килохерца. Този сигнал постъпва в специални скенери, които разчитат идентификационния номер на детето и установяват самоличността му в базата данни. Ако маркираното по такъв начин дете бъде отвлечено или пък се загуби властите ще установят на скенера тези места, където то ще бъде намерено – търговски центрове, автобусни спирки, на летищата, гарите и т.н.В Бразилия и Мексико започнаха да имплантират тези чипове с обяснението, че целта е осигуряване на безопасността на децата. В Бразилия отиват още по-далеч – чипове ще бъдат имплантирани и на възрастни, като те ще изпълняват ролята на пропуски в зданията – отначало в офисите, а после и в жилищата.Според мнението на водещи специалисти от компанията „Аплайд  Диджитал Солюшънз” към 2070 г. „Веричип”-овете напълно ще изместят такива атрибути на съвременното общество като хартиените пари и лични карти и ще се превърнат в главен инструмент за комуникация на човека с обкръжаващия го електронен свят.С помощта на „Веричип”  човек ще може да заплаща пътуването си във всякакъв вид транспорт и ще получава или няма да получава достъп до него. С негова помощ човек ще си прави регистрация за полет без да попълни и една хартийка. Ще получава начисленията  в своята сметка и ще поръчва различни стоки. Ще осъществява контрол върху системата на здравеопазването, на спешната помощ, ще обменя информация. „Веричип”-ът ще открие пред човечеството нови хоризонти в обслужването  и въобще – комфорта на живот, твърдят специалистите от компанията.

Имплантираните микрочипове, започвайки от болниците и затворите, ще получават се по-голямо разпространение. Правозащитниците обаче виждат във всичко това заплаха за свободата и нарушаване на неприкосновеността на личния живот. И това е точно така. Никой не скрива, че още сега микрочипът може да бъде свързан с всяка база данни и да предоставя пълна информация за неговия притежател, включително – медицинска и финансова. Освен това местоположението на микрочипа може лесно да се проследява от спътници 24 часа в денонощието. Скоро на полицаите дори няма да се налага да спират човека на улицата, за да го проверяват. Достатъчно ще бъде само да се сканира неговият чип и целият негов живот ще им бъде поднесен на проверяващите на тепсия. Чрез сканиране ще се следят шосетата, библиотеките, училищата, магазините – абсолютно навсякъде. Като краен резултат „чипизацията” на обществото ще изтрие такива понятия като личност и свобода. Всеки човек ще стане просто един номер в електронната база данни. Степента на контрола, който ще може да се осъществява върху обществото, ще надмине всичките ни представи от днес.

Но истинският ужас не е само в това. Малко е, че целият ни живот ще бъде фиксиран в електронната база данни наблюдаван. Малко е това, че в тази база ще бъде записано колко често, в кой супермаркет, на каква цена и какъв размер презервативи купувате. В  Крайна сметка този чип ще дава възможност просто да ви зачертаят от обществото с натискането на един бутон, коментира утро.ру. Един единствен бутон може да затвори за вас всички врати на всички видове транспорт, всички граници, всички здания с обществено и лично предназначение, всичкия достъп до храна, достъп до информация от електронните мрежи. Един единствен бутон ще управлява живота от раждането до смъртта ни.„Той ще направи това  – малки и големи, богати и бедни, свободни и роби, ще имат знаци на дясната си ръка или на челото и то ще направи така, че никой няма да може нито да купува, нито да продава, освен този, който има този знак или името на звяра, или числото на неговото име”, се казва в „Апокалипсис” на св. Йоан Богослов.По този начин религията сякаш ни предупреждава за това, което е знаела още преди хиляди години от неизвестни за нас източници. Може би религиозните текстове и митове все пак съдържат безценни знания, свалени до нивото на разбиране на човечеството в онези времена и поднесени му на съответното равнище…

 

От месец Март 2008 г. започва имплантация на населението на “Дигитален Ангел”- МИКРОЕЛЕКТРОНЕН ЧИП-ИМПЛАНТ с големината на оризово зърно, която трябва да завърши до края на същата година. Предназначението на Digital Ангел, е да замени всички налични документи за самоличност а така също и всички банкоматни и кредитни карти. Имплантацията на Digital Ангел е задължителна , и се извършва върху дясната ръка или челото. Digital Ангел заменя необходимоста от използване на пари в брой, като всякакъв вид плащания ще се извършват по електронен път. Ръководителите на всички развити страни са взели решение за повсеместно въвеждане и имплантиране на Digital Ангел на целото население по света и това ще бъде осъществено в най кратки срокове(по всека вероятност до 2010г.). По настоящем се изчаква избирането и установяването на власт на ЧОВЕКА, които ще оглави вече функциониращата система и ще я задейства в пълните и възможности. Digital Ангел е Чип съдържащ индентифицираща приносителя
си информация и постоянно излъчван индентификационен код-номер за всеки човек ретлансиращ се от GPS-сателити към Глобалният СВЕТОВЕН МЕГА-компютър(БЕАСТ – преведено“ЗВЯРА“) намиращ се във Люксембург(Белгия). Идеята е че имплантирането на Digital Ангел ще изключи изгубването от човек, на каквито и да било документи удостоверяващи индентичноста, образованието,криминалното минало, здравното осигуряване, финансовото състояние и дрБез наличието на Digital Ангел, вие няма да можете да продавате(осъществявате собствен бизнес) и да купувате, тъй като всеки друг метод за разплащане ще бъде изключен и направен излишен. Това положение ще направи живота ви и изключително труден и преследван при положение че откажете имплантацията на CHIP666.

,, Продължава поставянето на безплатни микрочипове на домашните кучета в Бургас. На 27 октомври изтича едномесечният срок, в който всички, включили се в инициативата ветеринарни лекари, ще предоставят информация какво се е случило и дали получените от тях микрочипове са поставени.

Микрочипът за идентификация на животни е устройство за радиоелектронна идентификация (RFID) и представлява печатна платка, носеща индивидуално програмиран номер. Той се използва за идентификация на животни и се поставя по различен начин и място. Намиращ се в или върху тялото на животното, микрочипът подава радиосигнал, който се засича от четящо устройство. Номерът, който се носи от микрочипа, е уникален и се състои от 15 цифри. в България и в Европа се разпространяват чипове и четящи устройства произведени по ISO стандарт 11784 и 11785. В зависимост от начина на прилагане и метода на идентификация, микрочиповете биват:

  • подкожен имплант,
  • търбушен болус,
  • електронна ушна марка.

Подкожният имплант представлява микрочип обвит от биологично поносимо стъкло с размери 12/2 mm. Разпространява се с устройство за имплантиране, наподобяващо спринцовка с игла. Микрочипът се намира в лумена на иглата и се подава в организма чрез избутване с буталото. Действието по поставяне на микрочипа се нарича чипиране.

Подкожният имплант е най-разпространеният начин на чипиране на животните. Той се прилага при всички видове домашни любимци включително и влечуги, отглеждани в терариумиселскостопански животни, спортни коне и други. Поставя се подкожно в областта на шията. Няма общоприето задължително място за поставяне на импланта. В България е прието това да се поставя в лявата част на шията, при говедата — отляво зад ухото. При домашните любимци е възможно чипа да бъде поставен и в областта на гърба между плешките. След имплантиране на чипа се прави проверка с четящо устройство. При правилното му поставяне и разчитане един от стекерите, в който е вписан номерът му, се залепва в паспорта.Идентификационният номер се въвежда задължително в национална база дани поддържана от компетентен орган. Фирмите производители и други структури и организации поддържат също свои база данни.

 

България се кани да приеме аналогичен на американския закон, приет от кабинета на Барак Обама, според който всеки човек ще има вграден в тялото микро-чип. Очакванията са това да се случи с гражданите на България през 2013 г.

Валери Борисов, зам.-министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията и секретар на Съвета за административна реформа съобщи по време на Десетото заседание на Комитета за наблюдение на Оперативна програма “Административен капацитет”, че започва работа по изграждане на система за електронно идентифициране на българските граждани.

Гражданите, които откажат да бъдат микро чипирани, няма да имат достъп до редица услуги или ще бъде затруднено ползването на същите от тях. Чипираните българи ще получат “бонуси”, а това озночавало, че болшинството граждани щели да приемат радиочестотния чип (RFID), сподели Валери Борисов.

на 28 май 2012 г. Валери Борисов, зам.-министър на Транспорта, ИТ и съобщенията заяви по време на форума BizTech 2012, че “в момента се изгражда система за електронна идентификация на българия гражданин. Това ще бъде уникален идентификатор, подобен на личната карта”, – добави тогава Борисов.

Това е само прелюдия към т.нар. микро-чип, наричан още “Дигитален Ангел”, който е с големина на оризово зърно. Предназначението му е да зазамени всички налични документи за самоличност, а така също и всички банкоматни и кредитни карти. Импантацията на Дигиталния Ангел се извършвала върху дясната ръка или челото. Той заменял необходимостта от плащане на пари в брой, като всякакъв вид плащания ще се извършват по електронен път. Ръководителите на всички развити страни са взели решение за повсеместно въвеждане и имплантиране на Дигиталния Ангел на цялото население по света, което трябвало да се осъществи в най-кратки срокове.

2006-03-30_-_hands

Дигиталният Ангел съдържа идентифицираща преносителя си информация и постоянно излъчва идентификационен код-номер за всеки човек, ретланслиращ се от GPS-сателити. Идеята за имплантирането е да предотврати изгубването на който и да е човек, постоянна наличност на личните му документи, удостоверяващи самоличността, образованието, криминалното минало, здравното осигуряване, финансовия статус и пр.

bigstock_Technology_Mind_With_Pull_Swit_16045913

Така се увеличавала сигурността на хората срещу отвличане, защото местонахождението на всеки човек се следи непрекъснато от GPS-сателити. Финансовите злоупотреби също били изключени, защото при изваждане на изпланта от тялото на човека, той спира да функционира, а към глобалния компютър се изпраща съобщение, че той е вън от тялото му.

bruce-dale-extreme-close-up-of-a-microchip-on-a-fingertip

Дигиталният Ангел осигурявал също откриването изгубени хора, свързвал пациентите с компютъра на личния му лекар, изпращал информация за здравословното състояние (кръвно налягане, сърдечен пулс, кръвна захар и др.).

Какви са заплахите от микро-чиповете в тялото ни?
–    Без наличието на Дигиталните Ангели вие няма да можете да продавате, т.е. да осъществявате бизнес, няма да можете да купувате, защото всеки друг метод за разплащане ще бъде изключен и по същество ще бъде излишен.
–    В Дигиталния Ангел е вложена технология, позволяваща ПСИХИЧЕСКИ КОНТРОЛ над хората и убежденията им.
–    Информацията за всяка банкова сметка, с която боравите чрез кредитните и банковите ви карти, ще се съхранява и обработва от Мегакомпютъра.
–    При повреда на Дигиталния Ангел, ще получите силно болезнени и обезпокояващи симптоми.
–    Чрез Дигиталния Ангел вие ще се превърнете в биоробот, ще бъдете под постоянен психически контрол.

ipill-01-h

Био-чипът е с размери 7 мм дължина и 0.075 мм широчина. Той се състои от транспондер (система за запазване и възпроизвеждане на информация за микрочипове) и презареждаща се литиева батерия. Батерията се презарежда от термодиод, който произвежда електричество, съответстващо на промените на телесната температура. Прочитането на информацията се излъчва чрез лъчение, както при дистанционното.

Смисълът на био-чипизацията откриваме в документ на Европейския съюз, приет през март 2005 г. (от Европейската групи по етика в науката и новите технологии, раздел 5): “Съвременното общество застана лице в лице с промените, които са в състояние да променят човешката същност…”
През юни 2008 г., на заседание на елитната международна организация “Билдербергски клуб”, е обсъден въпроса за широкомащабната имплантация на подкожни микрочипове, под предлог с борбата срещу тероризма и необходимостта да се гарантира на лекарите достъп до информация за състоянието на болните в извънредни ситуации.

Предполага се, че на първо време процесът по микро-чипирането ще бъде доброволен, но след първия етап ще последва задължителна процедура, става ясно от съобщението от Центъра “Франклин” по изучаване на законодателството, а именно: “след запознаване с процедурата и всички преимущества, може да се пристъпи към задължителна имплантация”.

По непотвърдени данни MOTOROLА е фирмата, която ще произведе био-чиповете.

Ако чипът бъде отстранен чрез хирургическа намеса, малката капсула ще се спука, човекът ще бъде заразен от лития и микробактериите, а глобалната система ще засече, че чипът е бил отстранен и ще осведоми съответните власти.

Анализирайки представената информация, можем да направим следните изводи: чип-имплантирането е сериозен процес, резултат от добре финансирани изследвания. Настоящите му възможности са много по-огромни, отколкото се декларират официално.

До края на юли тази година теоретично трябва да приключи избора на фирма – изпълнител, а цялостният проект, ако няма обжалване, да бъде факт в средата на 2013 година, смята Борисов.

От 23 март 2013 г. всички жители на САЩ ще трябва да си поставят микрочип или медицински чип на ръката си.

Всеки един от всичките 1.2 милиарда жители на Индия ще получи Уникален идентификационен номер (UID). Този номер ще бъде свързан с база данни, в която ще се събират биометрични данни на всеки индивид — отпечатъци от десетте пръста, снимка на ирисите на двете очи и снимки на лицето.Официалното обяснение за програмата е, че чрез нея ще се ускорят паричните преводи и тяхната сигурност.

Верига супермаркети в северна Франция изпробва иновативна система за разплащане, която използва пръстовите отпечатъци на клиентите. Новата биометрична технология ще изключи употребата на пари в брой, кредитни и дебитни карти.

Най-големите частни банки в Швеция, включително националната банка на страната, работят „активно за намаляването на парите в брой“. По последни данни 530 измежду 780 офиса на четирите най-големи тамошни банки вече не работят с пари в брой. В случая само на Nordea Bank цели 200 измежду 300 офиса вече са безкешови. Най-консервативна е Handelsbanken — едва 10 от нейните 461 клона са безкешови. Но и тази банка се ангажира само с това, че ще позволява разплащания в брой до първата четвъртина на 2013 г. А след това? Официалната причина за масовия поход към безкешово общество е „намаляването на въглеродните емисии“ и „повишаването на сигурността“.

Технологичният гигант IBM представи възгледа си, че безкешовото общество е едва началото на подготвяното бъдеще. Следващата стъпка ще е създаването на „по-добра раса хора“, като това ще започне с имплантирането на чипове в мозъка — тяхната функция ще е многостранна: от връзка с мобилни устройства и компютри, през медицинска, до социална.

Банка Ватикана

След скандала Vatileaks, който се разрази от януари 2012 г. и изобличи частично корупцията във Ватикана, не бяха взети мерки срещу самата корупция. Вместо това, словенският пастор Митя Лесковар (известен още като „Монсеньор 007“) се зае да търси начин за ограничаване или предотвратяване на евентуални бъдещи изобличения.

И така, от утре, 1 януари 2013 г., ватиканските духовници и служители ще получат лична карта с вграден микрочип, който позволява проследяване. Още по-затегнат ще бъде контролът над всеки външен посетител, който желае да получи достъп до архивите на римокатолическата църква.

Любопитно: Във връзка с горната новина се появиха публикации, които акцентират върху две основни последствия.
1) Авторитетът на папата със сигурност ще може да се използва за налагане на подобни карти с микрочипове сред изповядващите католическата вяра; независимо по какъв повод. Важното е, че Ватиканът създава необходимия прецедент.

2) Ако допуснем предположението, че идентификационните микрочипове имат нещо общо със „печата на Антихриста“ от „Откровение на Йоан“, това може да се съпостави и с едно популярно пророчество, според което настоящият папа Бенедикт XVI е предпоследният. А последният, наричан Петър Римлянина (Petrus Romanus) в пророчеството, ще е този, който ще признае и подкове властта на въплътения Антихрист.

Проектът „Форсайт – Детство 2030“ разбуни духовете в Русия. И с основания. Според този проект — който уж бил „иницииран в Русия“ и бил представен за първи път на един симпозиум в Шанхай, Китай — до 2030 г. постепенно трябва да се наложи „иновативна стратегия за бъдещето на Русия“.

проект „Детство 2030“ има пряко отношение и с „нашенския“ скандален Закон за детето. Няма никакво място за съмнение или илюзии, че през новата 2013 година, както и през по-нататъшните години, често ще се налага да противодействаме на всеки опит за разрушаване на традиционното семейство и за превръщането на децата в роботизирани и генетично изродени „човешки капитали“ за тъмните среди, подготвящи Царството на Антихриста.

Западните окултно-политически общества, както и техните адепти в Русия и България, ще направят и невъзможното — атака след атака — да сломят съпротивата и да създадат най-добрата среда за мисията на въплътения Антрихрист, когото с термините на антропософията наричаме още Ариман или Сатана. Предвид кратките срокове, които са си поставили противниците на човечеството, получаваме поредното потвърждение, че Ариман вероятно ще се появи на политическата сцена в рамките на идните две десетилетия.

Убеден съм, че до 2030 г. безкешовите общества действително ще преобладават, като ще бъдат направени и чудеса, за да се премахнат изцяло парите в брой. Само в пълно безкешово общество известни „икономически“ среди ще могат да осъществяват пълен контрол: кой какво и кога купува или продава. И само в изцяло безкешово общество ще се сбъдне пророчеството, че тези, които не разполагат с печата на Антихриста, няма да могат да купуват и да продават. Това бъдеще изглежда неизбежно и едва ли можем да направим много, за да го предотвратим. Най-много можем да го забавим. Защото има и ще има много хора, които ще повярват на празните увещания, че банкнотите и монетите не са сигурно средство за разплащане. И именно за такива хора ще дойде разтърсващото бъдеще – за да ги научи по трудния начин и да ги извади от дрямката; да ги изтръгне от илюзиите.

Източник: http://arih.blog.bg/drugi/2013/03/19/kak-ni-unishtojavat-v.1065734

 

За наше щастие обаче първо трябва да бъде направен този супер компютър в Европа за който говори Мария Габриел после тази цифровизация за която пак тя ни говори !

След това да се дигитализира всички като започнат от децата от най-ранна детска възраст и тогава всички бази данни ще се слеят в едно!

Но преди да кажем: „Аз искам да ми сложите чип” ще има едни процеси, които да ни накарат сами да го кажем и те в различните зони на Европа ще са различни !

Например в по-мирните зони тези, които си сложат чипове ще получат облаги, по-ниски данъци и ще бъдат убедени, че е за тяхно добро в другите региони ще има процеси на малки локални войни, в които ще изчезнат много хора и няма да има семейство, което да не е засегнато от такива процеси и за тяхната по-голяма сигурност ще е по-добре да им сложат чипове ! Така идва краят на свободата на волята и ерата на супер робството !

 

Сега след като се създава изкуствена пандемия и един измислен вирус обикаля из вашето съзнание мнозина ще поискат да си сложат чипове. Искате ваксина – задължително чип! Сигурност срещу свобода. Дали Мария Габриел ще тества чиповете на сестра си и лекарите да виждат, че е наркоманка, дали Борисов ще си сложи чип за да знаят службите кога се е превъзбудил от кокаин в Симитли например? Всички ще бъдат поробени, а вече чипове се произвеждат в София и за всички ще има, изчакайте малко и всички ще викате „аз искам да си сложа чип“!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.